slayer0606 kullanıcısının son içeriği

1. slayer0606

Yardım Note 12 Pro +5g Magisk ve twrp sorunu

deneyeceğim 1700515081 güncel 1700515104 tamam bunuda deneyeceğim sonuçları yazarım
  2. slayer0606

merhaba ls posed kısmen çalışıyor uyarısı alıyorum maleesef sizde gibi değil
  3. slayer0606

malesef dostum çözüm hiç bir yerde yok magisk aynı bildirimi göstermeye devam ediyor
  4. slayer0606

Soru Whatsapp plus

bende whatsapp plus normal çalışıyor bir sorun yok
  5. slayer0606

Merhaba cevap için teşekkürler bunu daha önce denedim zaten ama boot.img yi magiskle patchleyip flash yapınca evet magisk düzeliyor hata vermiyor ama bu seferde twrp siliniyor telefon orjinal stok kurtarma menusune donuyor nasıl çözebilirim
  6. slayer0606

güncel yokmu yardım edecek bilgili birileri 1695844900 denedim olmuyor
  7. slayer0606

Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var cihaza fastboot ile twrp yükledim fakat magiske girdiğimde yeniden kurulum gerekli uyarısı alıyorum ve düzgün calışmıyor yeniden kuruluma bastıgım zaman dogrudan kurulum yüklüyorum fakat yine aynı hatayı veriyor yamala dediğimde romun...
  8. slayer0606

Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var cihaza fastboot ile twrp yükledim fakat magiske girdiğimde yeniden kurulum gerekli uyarısı alıyorum ve düzgün calışmıyor yeniden kuruluma bastıgım zaman dogrudan kurulum yüklüyorum fakat yine aynı hatayı veriyor yamala dediğimde romun...
Üst Alt