sl4yxenUwU kullanıcısının son içeriği

1. sl4yxenUwU

Yardım imei repair sonrası şebeke sorunu

Çözümünü bulursan yazarsan memnun olurum.
  2. sl4yxenUwU

Hat ile mi ilgili telefon ile mi ilgili çözemedim, vodefone kullanıyorum. Telefon h çekiyor internet vs hiç çekmiyor. Süpermarkete giriyorum telefona çekmiyor, babamın telefonuna benim hattı takıp markete gideceğim. Telefon beni bezdirdi, 1 yıldır.
  3. sl4yxenUwU

Yardım Poco x3 şarj olurken ekranın aydınlanması

Poco x3 nfc telefonum var, telefon tamamen kapalı (telefon açıkken takınca olmuyor) iken şarj aletini taktığımda ekranda hafif bir parlama oluyor ve şarj aletini çıkarmaz isem kalmaya devam ediyor. Açma kapatma tuşuna bastığımda ekran açılıyor yani parlama ekranın ledinden gelmiyor. Sizce neden...
  4. sl4yxenUwU

edit:tekrar repair yaptım, jja yerine başka program kullandım tek sim seçtim sonuç aynı. qcn dosyası telefonun orijinal qcn dosyası. (2 tane yaptım qcn backupu ikisi de aynı)Bu sefer restoreyi qfil üzerinden yazdım. Bazı arkadaşlar hem qfilden hem qpst den yazıyor. Fark olur mu bilmem...
  5. sl4yxenUwU

imeide 3g 4g diye bir olay yok mu ? Örnek verecek olursak 3g olan 3g imeili telefona 4g sinyalini şebeke sağlayabiliyor mu ? Yoksa imeiden cihazı anlayıp göndermiyor mu ? Repair konusunda ise bir sorum var, qcn yedeği aldım 2 kere, twrp den de efs yedeği aldım (zip olarak...
  6. sl4yxenUwU

qpst ve jjaqc ile yapıldı işlem, twrp de yüklü. (jjaqc den tek sim seçildi) imeide sıkıntı olabilir mi ? (imei bana ait)repair yapıldı.
  7. sl4yxenUwU

Ayarlar>telefon hakkında>tüm özellikler> depolama dan şebeke ayarlarını değistirdim faydası olmadı, Oradan yaptığim işlemler de telefonu yeniddn başlatınca siliniyor
  8. sl4yxenUwU

Telefonum poco x3 nfc imei repairden sonra şebeke 2ve ya 3 çekiyor, ama mobil veriyi açarsam full çekiyor. Neden olabilir ? Normal bir durum mu ? Root(magisk) twrp yüklü. 1623616890 Edit: şarjın daha az gittiğini düşünüyorum repairden sonra, bundan kaynaklandığını düşünüyorum.
  9. sl4yxenUwU

Çözüldü qpst telefonu görmüyor, denetim masasında bağlantı noktaları yok

Exe olarak kurulan adb yi kurdum, bozuk driverları silip qualcomm ve xiaomi usb driverlarını yükledim diag açıp kencereyi kapatmadan qpstye girdim telefon gözüktü. Teşekkürler. Konuyu kapatabilirsiniz
  10. sl4yxenUwU

Adb shell ile bir daha diag kodunu yazdim magisk ile yetki verdim aygıt yöneticisi resimdeki gibi oldu cihaz Dosya Aktarımında iken sadece şarja geçti, (veriaktarımı yok) telefondan dosya aktarmaya bastığımda ise çıkan görüntü şu şekilde 1623150578 not: diagportun driverları yüklü usb hata...
  11. sl4yxenUwU

Yanıtlarınız için teşekkür ederim, eve dönünce deneyip dönüş yapacağım.
  12. sl4yxenUwU

Daha önce Diag kodunu ADB den yazıdım su ile (magisk ile) yetki verdim, diagport un driverlarını kurmadım. Driverhubdan mı kurmam gerekiyor, nereden indirebilirim ?
  13. sl4yxenUwU

Merhaba, qcn yedeği almaya çalışıyorum, twrp root diag bootloader usb hata ayıklama açık, yüklü. qualcomm driver, adb, clock work modun adb driverları ve google driverları kurulu pc de. qpst programıda telefon görünmüyor. eklemek için denetim masasında com adresine ihtiyacım var lakin aygıt...
Üst Alt