Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco x3 nfc telefonum var, telefon tamamen kapalı (telefon açıkken takınca olmuyor) iken şarj aletini taktığımda ekranda hafif bir parlama oluyor ve şarj aletini çıkarmaz isem kalmaya devam ediyor. Açma kapatma tuşuna bastığımda ekran açılıyor yani parlama ekranın ledinden gelmiyor. Sizce neden...
Telefonum poco x3 nfc imei repairden sonra şebeke 2ve ya 3 çekiyor, ama mobil veriyi açarsam full çekiyor. Neden olabilir ? Normal bir durum mu ? Root(magisk) twrp yüklü.
1623616890
Edit: şarjın daha az gittiğini düşünüyorum repairden sonra, bundan kaynaklandığını düşünüyorum.
Merhaba, qcn yedeği almaya çalışıyorum, twrp root diag bootloader usb hata ayıklama açık, yüklü. qualcomm driver, adb, clock work modun adb driverları ve google driverları kurulu pc de. qpst programıda telefon görünmüyor. eklemek için denetim masasında com adresine ihtiyacım var lakin aygıt...