SkyTurk kullanıcısının son içeriği

1. SkyTurk

Satış Mi9T Mavi 64gb TR Garantili

Kutu Fatura Kılıf ve Orjinal şarj aletiyle alıcısına teslim edilecektir. Tüm fonksiyonları sorunsuz olarak çalışmaktadır. 28 Eylül 2021 Tarihine kadar garanti süresi mevcuttur . Şimdiden alıcısına hayırlı olsun.
  2. SkyTurk

Soru Sim kart yönetimi

arkdaşlar hayırlı geceler tek simli telefonlarda sim kart yönetimi yok yani operatör adını değiştiremiyoruz bildiğiniz böyle bir apk varmı acaba tabiki root yetkisi olan telefonlarda kullanmak için.
  3. SkyTurk

Yardım Masaüstünden yenile yapmadan gitmeyen tmp uzantılı dosyalar

Tarayıcıdan bir indirme yaptığımda indirme işlemi bittiğinde tmp uzantılı dosya masaüstünde kalıyor ve yenile diyene kadar gitmiyor. Windows 10 kullanıyorum ve bunu nasıl çözebilirim acaba.
  4. SkyTurk

Çözüldü Apk yapabilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi

Bir apk yı sistem uygulaması yapacağım fakat masaüstüne ikon eklemesin istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim
  5. SkyTurk

Satıldı Mİ Note10 LİTE 128gb 10 günlük genpa garantili

Cihaz 10 günlük sadece 1 gün kullanıldı oda kurulum yapmak için. Eşime hediye almıştım fakat beğenmedi o yüzden satıyorum. Aksesuarları hiç kullanılmadı, Almak isteyene hayırlı olsun.
  6. SkyTurk

Rom [Android Pie] Mi 9 Lite / Mi CC 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 v9.01.31 Beta / v11.3.3.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

hocam öncelikle paylaşımlarınız için teşekkürler size birsorum olacak https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-9-lite-mi-cc-9-twrp-3-3-1-2-tek-tus-yukleme-araci.60805/ bu linkteki anlatımınızdakileri yapmama rağmen twrp den sistem içine dosya atıyorum ama hiçbirşeyi değiştirmiyor mecburen magisk...
  7. SkyTurk

Soru Sam s10+ mı mi 9 t pro mu?

şarj takıntın yoksa ve şebeke çekimi umurunda değilse android telefonlar içinde yazılımı en stabil telefon samsung ve özellikle s10 ailesi ama şarjı telefon kökünden kapalı bile olsa tutmuyor bu birinci sıkıntısı birde şebeke problemi var büyük şehirlerde merkezler hariç daha 4.5g açmak nasip...
  8. SkyTurk

Sohbet Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

Kurban Bayramı'nın ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Bayramınız Mübarek Olsun..
  9. SkyTurk

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v10 V9.7.4 Custom Rom

ismailozses indiriliyor herhangi bir problem yok isterseniz farklı bir tarayıcı ile deneyin
  10. SkyTurk

Rehber Redmi Note 7 Yakınlık Sensörü Sorunu Çözümü

ClassiCTR hocam teşekkürler bu kodlar tüm modeller için geçerlimi yoksa sadece Not7 içinmi acaba?
  11. SkyTurk

İpucu Otomatik VoLTE-IMS-APN Ayarı!

inceledim hocam gördüm eklediğiniz satırları ama başka bir şey daha var herhalde bende anlayamadım belki ellede yazmakmıkmı gerekiyor acaba birde onu deneyeceğim veya birsüre sonrada geliyor olabilir beklemek lazım bir değişiklik olursa yazarım hocam
  12. SkyTurk

evet hem yeniden başlattım hem hard reset yaptım hemde twrp den Dalvik cache ve önbellek temizlyip açtım resimdeki gibi hocam 1563122678 dediğinizide yaptım yine aynı hocam.
  13. SkyTurk

NUCAR44 hocam elinize sağlık ben yükledim ama herhangi bir değişiklik yok malesef :)
  14. SkyTurk

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Ben otadan alarak yüklüyorum 1 yıllık satın aldım bendede aynı hocam
Üst Alt