Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazım bir haftalık global rom ama bazı özelliklerin eksikliğinden dolayı başka roma geçmek istiyorum.
gerekli özellikler
-çağrılarda ses kaydı yapmak
-Miui nin kendi sms uygulaması
-AOD açtığım zaman 10 sn engelinden kurtulmak yani sürekli açık kalsın istiyorum
Evet başlıkta da belirttiğim gibi telefondan soğudum. Çözümü var mı bunun ?
Alalı 8 ay oldu ve Endonezya miui 12 resmi romdayım aldım alalı. Aslında güzel telefon ama sırf bu yüzden satacağım cihazı.
note 9 pro 128 gb aldım. ilk defa xiaomi bir telefonda arama sesinin kaydedilmediğini gördüm. ( önceki telefonum note 7 idi. Bu dördüncü xiaomi telefonum olacak) sanırım global rom kaynaklıymış. acaba bt kildini açmadan endonezya ya da başka bir stock roma geçebilir miyim ?
yaklaşık 3 aydır kullandığım RN7 de son bir aydır konuşurken karşı taraf kendi sesinin yankılanmasından şikayetçi. özellikle 10 dk. dan uzun süren konuuşmalarda çok oluyor bu sorun. turkcell vodafone turktelekom hepsinde de oluyor farklı farklı kişilerde.
acaba cihazda mı bir arıza var yokda...
önceki cihazım redmi5 plusta hep masik rom kullanıyordum ve en son sürüme kadar memnundum. son sürümler cihazdaki mp3 leri oynatmada hep sorun yaşıyordum.
şu anki cihazım redmi note7 ve miui11 eu custom rom kurulu.
acaba note 7 de masik deneyimleriniz nasıldır herhangi bir problem yaşadınız mı ?
Hocam kararlı olan 11.02.0 yerine beta olan 9.10.17 yi şiddetle tavsiye etmenizin sebebi nedir , batarya ya da performans mı ? halbuki kararlı olan romun daha stabil olması gerekmez mi ?
kullanıcı deneyimlerinizi paylaşır mısınız rica etsem ?
1571348439
hocam beklemek nasıl yok dün aldığım yeni redmi 7 note için az önce miflash ile unlock yapayım dedim 168 saat verdi. gerçi yine iyi geçen sene iyice sapıtmışlardı 720 saat diyorlardı
yapabiliyorsan arka kapağı aç ve batarya soketini çıkarıp bir on dakika bekle ve sonra takıp tekrar şarja takıp açmayı dene. benim de benzer bir olay başıma gelmişti.