Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yalnız hocam bende AOD için sizdeki gibi "her zaman" seçeneği çıkmadı Endonezya romda sadece 10 sn seçeneği mevcut. bunun için ek bir ayar var mıydı?
1673915672
EEA rom ile EU rom aynı şey mi hocam? link paylaşabilir misiniz?
cihazım bir haftalık global rom ama bazı özelliklerin eksikliğinden dolayı başka roma geçmek istiyorum.
gerekli özellikler
-çağrılarda ses kaydı yapmak
-Miui nin kendi sms uygulaması
-AOD açtığım zaman 10 sn engelinden kurtulmak yani sürekli açık kalsın istiyorum
Evet başlıkta da belirttiğim gibi telefondan soğudum. Çözümü var mı bunun ?
Alalı 8 ay oldu ve Endonezya miui 12 resmi romdayım aldım alalı. Aslında güzel telefon ama sırf bu yüzden satacağım cihazı.
BL açıldı
endonezya roma geçebilmem için illa twrp mi yüklemem gerekiyor. deminden beri araştırıyorum stabil bir twrp bulamadım
siz hangisini kullanıyorsunuz
note 9 pro 128 gb aldım. ilk defa xiaomi bir telefonda arama sesinin kaydedilmediğini gördüm. ( önceki telefonum note 7 idi. Bu dördüncü xiaomi telefonum olacak) sanırım global rom kaynaklıymış. acaba bt kildini açmadan endonezya ya da başka bir stock roma geçebilir miyim ?
bu stock rom mu? kilit açmakla uğraşmadan yükleyebilir miyim bunu ? global rom ile geldi cihaz ama arama kaydı yapılamıyor maalesef. sırf onun için rom değiştirmek istiyorum.
yaklaşık 3 aydır kullandığım RN7 de son bir aydır konuşurken karşı taraf kendi sesinin yankılanmasından şikayetçi. özellikle 10 dk. dan uzun süren konuuşmalarda çok oluyor bu sorun. turkcell vodafone turktelekom hepsinde de oluyor farklı farklı kişilerde.
acaba cihazda mı bir arıza var yokda...
hocam paylaşım için teşekkürler.
ben eski telefonum redmi5 plusta da uzun bir süre masik rom kullandım. ama daha sonraları telefondaki müzik dinlemek isteyince mp3 leri oynatmamaya donmaya başladı. bunun romun ses süücülerinden kaynaklandığını sanıyorum. acaba deneseniz bunda da öyle bir sorun...