Skylonely61 kullanıcısının son içeriği

1. Skylonely61

Yardım volte ve vowifi

arkadaşlar merhaba kodlar ile volte ve vowifiyi açtım ama bir türlü simgelerini göremedim eu betanın son sürümünü kullanıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi,
  2. Skylonely61

Yardım Pubg ses

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. cihazı yeni aldım hem blutooth hemde kablolu olarak denedim. oyun oynarken sesler çok karışık yerlerden geliyor ve çözemedim. mono ses kapalı. adam önümden ateş ediyor ses sol arkadan geliyor ayak sesleride aynı nasıl bir sorun çözemedim. yardım bekliyorum
  3. Skylonely61

Rom Redmi 5Plus Telefonum yavaş çalışıyor

Telefonumda şu anda vince_global_images_V11.0.2.0.OEGMIXM_20191108.0000.00_8.1_global_90dd70aa99 romu yüklü fakat çok yavaş çalışıyor. Hangi romu yüklesem hızlı çalışır..Tavsiye edebileceğiniz rom versiyonu ver indirme adresi alabilir miyim arkadaşlar?
  4. Skylonely61

Yardım Mi9Se Dokunmatik

hocam zamanında o cihazı ilk çıktığında aldım ve denedim 9 se kronik olarak ekran sorunları mevcut parmak izi okurken ekran sızması ve renk patlaması kendi kendine tuşların basması gibi tamamen sorunlu cihaz
  5. Skylonely61

Satıldı satılık oneplus6

konuyu kilitleyebilir miyiz
  6. Skylonely61

Satış pocophone f1 6/64

konuyu kilitleyebilirmiyiz
  7. Skylonely61

Tema JiyanV2 Açılış Animasyonu

şey gibi olmuş sankim [emoji6][emoji6][emoji6] POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Skylonely61

Satış pocophone f1 6/64

ARKA KASADA NASIL OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM GÖZLE GÖRÜLÜR UFAK BİR ÇİZİK MEVCUT BU YÜZDEN FİYATI UCUZ TUTTUM 6/64 MODEL ORJİNAL KUTU ORJİNAL ŞARJ KIRILMAZ CAM VE KILIF HEDİYE 50 TL DEĞERİNDE KULAKLIKDA HEDİYE ÖLÜCÜ ARKADAŞLAR UZAK DURUN FİYAT FORUMA ÖZEL İMEİ MALUM...
  9. Skylonely61

Tema Jiyan V2 Dark Mod ( Çalışması Devam Ediyor.)

olmadı biz paylaşım istioz [emoji6][emoji6][emoji6] POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Skylonely61

Rehber Mi 8 SE Magisk ile Root

rica ederim hocam POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Skylonely61

Download Magisk Manager Latest Version 7.0.0 For Android 2019 sayfa altına doğru inin v20 göreceksiniz POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Skylonely61

öpmemi [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39] POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Skylonely61

ni zaman [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38] POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Skylonely61

v20 POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Skylonely61

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

boşa para boşa zaman gidin miroom yükleyin daha iyi POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt