Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba kodlar ile volte ve vowifiyi açtım ama bir türlü simgelerini göremedim eu betanın son sürümünü kullanıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi,
Arkadaşlar öncelikle merhabalar.
cihazı yeni aldım hem blutooth hemde kablolu olarak denedim. oyun oynarken sesler çok karışık yerlerden geliyor ve çözemedim. mono ses kapalı. adam önümden ateş ediyor ses sol arkadan geliyor ayak sesleride aynı nasıl bir sorun çözemedim. yardım bekliyorum
Telefonumda şu anda vince_global_images_V11.0.2.0.OEGMIXM_20191108.0000.00_8.1_global_90dd70aa99 romu yüklü fakat çok yavaş çalışıyor.
Hangi romu yüklesem hızlı çalışır..Tavsiye edebileceğiniz rom versiyonu ver indirme adresi alabilir miyim arkadaşlar?
hocam zamanında o cihazı ilk çıktığında aldım ve denedim 9 se kronik olarak ekran sorunları mevcut parmak izi okurken ekran sızması ve renk patlaması kendi kendine tuşların basması gibi tamamen sorunlu cihaz
ARKA KASADA NASIL OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM GÖZLE GÖRÜLÜR UFAK BİR ÇİZİK MEVCUT BU YÜZDEN FİYATI UCUZ TUTTUM
6/64 MODEL
ORJİNAL KUTU
ORJİNAL ŞARJ
KIRILMAZ CAM VE KILIF HEDİYE
50 TL DEĞERİNDE KULAKLIKDA HEDİYE
ÖLÜCÜ ARKADAŞLAR UZAK DURUN
FİYAT FORUMA ÖZEL
İMEİ MALUM...
Download Magisk Manager Latest Version 7.0.0 For Android 2019
sayfa altına doğru inin v20 göreceksiniz
POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi