Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar bl açık imei kayıtlı üzerinde tr rom kurulu , tr rom kasıyor ve baya şarj yiyor , imei ucmadan telefon mi logoda yada main menüde kalmadan eea roma geçmek istiyorum yardımcı olacak var mi
Evet arkadaşlar elimde kilidi açık 15t pro var bu cihazlarda twrp olmadığı için root atma farklı oluyor root konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı
evet arkadaşlar cihazda global rom 3.0.8 varken fastboottan tr rom 3.0.3 kurdum ve cihaz main menüye atıp duruyor, anladım kadarıyla sürüm düşük olduğu için rom yemiyor cihaz ,
ben bu cihaza tr rom kurmak istiyorum nasıl kurarız elimde fastboot room var kuruyorum kurulum sorunsuz ama açmıyor...
evet arkadaşlar bu cihazı incelemelerini izledim şarj animasyonu çok hoşuma gitti ve kendi cihazımda kullanmak istiyorum elinde bu cihazdan olan var mı telefonun içinden şarj animasyonu apk dosyasını alabileceğimiz yada bu şarj animasyonuna sahip bir başka apk bilen varsa paylaşabilir mi lütfen