Skyline61 kullanıcısının son içeriği

1. Skyline61

Soru Mi 11 Lite 4G Miui 13 Global Kararlı Rom

Arkadaşlar mi 11 lite telefonlara miui 13 global rom gelince yükleyen olursa ne tür sorunlar ile karşılaştı buraya yazabilir misiniz? Kasma donma var mı telefon şarjı nasıl gidiyor ısınma var mı herhangibir kıronik bir sorun oluştu mu? Teşekkürler.
  2. Skyline61

MIUI 12.5 Mi 8 Lite Miui 12.5 Global

Arkadaşlar bazı haber sitelerinde mi 11 lite 5G ile mi 8 lite miui 12.5 güncellemesi geldi diye paylaşımlar var nedir doğrusu? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca güncelleme gelince hemen yükleyelim mi, sıkıntıları var mı? Bu bölüm altında konuşalım.
  3. Skyline61

Soru Vodafone whatsapp mobil veri sorunu?

Arkadaşlar merhaba dün tarifemi değiştirdim. Vodafone hattı kullanmaktayım. Sorun şuki mobil veri sadee whatsaap ve spotify çalışmıyor bu uygulamalara girince veri akışı donuyor, bu gün 4 kez müşteri hizmetleti ile konustum, vnp ayarlarını karıştırdım simi başka bi hatta taktım yine aynı sorun...
  4. Skyline61

Soru Ortaögretim Kpss

Arkadaşlar merhaba üniversite 4 gectim şuan ortaöğretim kpss başvuruları başladı ben sınava buşvuru yapabiliyor muyum? Veya sınava girsem tercih hakkım olur mu?
  5. Skyline61

Diğer Üçretsiz İp Tv

Arkadaşlar ücretsiz iptv uygulalması biliyor musunuz? Önceden kullandığım byiptvpro 9.8 uygulaması artık daha çalışmıyor. Bilen varsa link paylaşabilir mi?
  6. Skyline61

MIUI 12 Mi 8 Lite Miui 12 Ne Zaman Gelir?

Arkadaşlar mi 8 lite için miui 12 kararlı güncelleme ne zaman gelir? Gelince bu başlık altında güncellemenin sıkıntılarını paylaşalım.
  7. Skyline61

Diğer Beyler Hacker Arıyorum

Arkadaşlar merhaba hacker arıyorum yardımcı olabilecek var mı?
  8. Skyline61

Gcam Mi 8 lite Gcam

Arkadaşlar mi 8 lite android 10 miui 11.01.0 icin apk olarak kurabileceğim gcam var mı acaba yardımcı olur musunuz?
  9. Skyline61

Yardım Geveyli iphone 7 plus

Arkadaşlar merhaba Mi 8 lite telefon kullanıyorum bunu satıp iphone 7 plus yurt dşı cihaz buldum acaba geveyli olunca cihaz çalışır mı veya format atınca veya ios sürümü yüseltince bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? İnternette 200 tl civarı gevey denen aparatı satıyorlar daha önce...
  10. Skyline61

Yardım Qualcomm Quick Charge 3.0-4.0

Qualcomm’un Quick Charge 3.0 gibi bunlar kac volt kac amberi destekliyolar bilgisi olan yazabilir mi
  11. Skyline61

Çözüldü Mi 8 Lite Ses Acma Kapama Sorunu

Arkadaşlar mi 8 lite ses acma kapatma tuşu çalışmıyor. Telefonu acıp kapatınca çalışıyor sonra yine bozuluyor acaba aynı sorun ile karşılaşanız var mı? Donanımsal olduğunu düşünmüyorum yani telefonun bi darbesi yok
  12. Skyline61

Soru Android Q Gezinti Cubuğu

Mi 8 lite android 9 icin gezinti cubuğu nasıl getirebilirim bi uygulama veya tama var mi?
  13. Skyline61

iPhone 6s 16GB Trabzon

İlgilenen olursa elimde iPhone 6s 16 GB cihaz var Sadece kasa ekran değişmiştir. Pil %100 Parmak izi çalışıyor, Bir sorunu yoktur. Şarj aleti ile birlikte verilecektir. Trabzon içinden ciddi alıcılar yazsın. Takas düşünmüyorum Letgo linki https://letgo.onelink.me/O2PG/5d06ba63
  14. Skyline61

İnceleme Mi 8 Lite Miui 11.0.8.0 Güncellemesi

Arkadaşlar yeni sürüm güncellemesi geldi. Güncellemeyi kuranınız oldu mu nasıl, bilgilendirebilir misiniz?
  15. Skyline61

Satış İphone 6S 16GB TRABZON

Arkadaşlar trabzon oturanız varsa elimde kasa ekran degismis, pil %100 sorunsuz iphone 6S 16 GB var ilgilenen olursa yazabilirsiniz Tesekurler Sadece kasa ekran değişmiştir. Başka hiç bir problemi yoktur, pil sağlığı %100, parmak izi çalışır. Son fiyattır. Şarj aleti ile birlikte verilecek
Üst Alt