Skyline34 kullanıcısının son içeriği

1. Skyline34

Yardım Poco x3 nfc donma sorunu

Bende aynı cihazı kullanıyorum ve denemediğim rom kalmadı neredeyse, Sanırım bu cihazlar donanımsal problemli.
  2. Skyline34

Rom Poco X3 NFC resmi Lineage OS android 11 sürümü

3.sorun olarak maalesef aşırı şarj tüketimi var
  3. Skyline34

Çözüldü Açılıştaki Sistem ekranını değiştirme

Buradaki konu işinize yarayacaktır
  4. Skyline34

Çözüldü Xiaomi Redmi Go Rom Sonrası Wifi Sorunu...

İlginç gerçekten 😁 demekki program sürümünden bu tür hatalarda çıkabiliyormuş.
  5. Skyline34

Eğer bu hatayı alıyorsanız çözüm için Rom'un rar dosyasını açıp Meta-inf / com / google / android / Updater-script dosyasını bulup tercihen Notepad++ ile açmanız. Devamında ise mount satırına kadar olan dizini silip save etmeyi unutmayınız. Kayıt ettikten sonra yeni dosyayı yüklemeyi...
  6. Skyline34

Yardım Pil performansı

Hard reset atmayı deneyın büyük ihtimal sorun düzelecektir
  7. Skyline34

Rom kurma öncesi twrpden format attınız mı
  8. Skyline34

Sohbet Poco x3 pro'daki deneyimim

Bir alt modeli olan yani x3 nfc ile kısaca özetim tamamen hayal kırıklığı oldu malesef. Stabilite sorunu yuzunden sürekli olarak rom değiştirme , kendi kendine işlem yapma , Ekran sararma sorunu ve 1 yıl olmadan batarya performansının yarıya düşmesi , Aynı zamanda performansın düşmesi tam...
  9. Skyline34

Karşılaştığım 2 adet sorun buldum. 1 en önemlisi maalesef hızlı şarj desteklemiyor 2.gboard klavye donma ve çökme uyarısı verıyor.
  10. Skyline34

Nihayet poco X3 nfc için resmi olarak Lineage OS sürümü yayınlandı :) romu kurdum gayet akıcı ve güzel optimize edilmiş durumda gözüküyor. Henüz hata felan göremedim ben... Denemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten dosyalara erişebilir. Tüm sorumluluk size aittir. Rom : LineageOS Google...
  11. Skyline34

Mod Poco X3 NFC Hayalet Dokunuş Sorunu Giderme

Çok teşekkürler deniyorum hemen. Xiaominin bu sorunları olması ve çözmemeleri üzücü gerçekten.
  12. Skyline34

Çözüldü Poco X3 NFC Magisk Sorunu

Teşekkürler sorun düzeldi dediğiniz gibi yapınca :)
  13. Skyline34

Çözüldü Poco X3 NFC Magisk Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle konu daha önce açıldıysa üzgünüm. Cihazımda orange Fox yüklü ve magisk kurmaya çalışıyorum. Menüde yükleme tamamlandı diye uyarı vermesine rağmen magisk uygulamasında yüklenmediği yaziyor neden kaynaklı olabilir?
  14. Skyline34

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.3.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Ben yükledim gayet stabil ve pil konusunda oldukça iyi. Ancak ben daha önceden twrp kurulumunu yalnış yapmış olabilirim ondan dolayı bu farklılık olmuş olabilir. paylaşım için teşekkürler. Bendeki pil sorunu ve ısınma sorunu düzeldi bu rom sayesinde.
Üst Alt