sky11 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Redmi Note 7 Donma ve Resetleme Sorunu

Fabrika ayarlarından sonra da donma ve resetleme oldu, tüketici hakem heyetine başvuracağım.
  2. S

Valla telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. bilerek pubg falan da yükledim telefonu kastırmak için. Şimdilik donma olmadı bakalım, pil ile alakalı fotoğraflar yükledim bu hakkında ne düşünüyorsunuz acaba hocam ? Teşekkürler
  3. S

Yardım Redmi Note 7 Ekran saat süresi sıkıntısı

Öncelikle telefon 3 günlük, ekran parlaklığı otomatik, maksimum 2-3 saat açıktı mobil veri ve senkronizasyon sürekli açık. Sosyal medya ve chrome ağırlıklı ve yoğun olarak kullanmadım. Nasıl yorumlarsınız ben fazla verim alamadım gibi ?
  4. S

Öncelikle yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim. Son olarak üstteki pil performansını ve sim etkinleştirme bildirimini nasıl yorumlarsınız ?
  5. S

Sıfırlayayım da satıcıya durumu söylememe rağmen bana servise göndermelisiniz diyor. Evet 14 günlük yasal süreç içindeyim. 1562418945 Birde sürekli olarak üstte bildirimler bölümünde Xiaomi SIM Etkilenleştirme servisi tarafından telefon numarası doğrulanamadı ibaresi geliyor. Ayrıca altta...
  6. S

Mesela 30 dakika chrome' da takılıyorsam kesinlikle donma oluyor o 30 dakikanın içinde.
  7. S

Malesef telefona sim takıp kullandım. Sizce şuan başvurmalı mıyım Tüketici Hakem Heyetine ?
  8. S

Merhaba arkadaşlar 3 Temmuz' da gittigidiyor.com da incehesap satıcısınıdan Redmi Note 7 sipariş ettim. 4 Temmuz' da ürün elime ulaştı. Ürünü elime aldıktan sonra yaklaşık yüzde 70 olan şarjını video izlerek, internette takılarak vb. yüzde 5 e düşürdüm ve 15 saat gibi şarja taktım. Ürün ile...
Üst Alt