Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi5s telefonda servis kodları denerken yanlışlıkla efs yi silen bir kod girdim, haliyle telefondan imei alınamıyor.
Bu sorunu nasıl çözebiliriz ? başka bir 5s in efs yedeğini yüklesek sorun çözülürmü yada başka bir çözüm yolu varmıdır ?
Bütçeyle alakalı bir durum. Çok para vermiyim verdiğim paranın da hakkını alim derseniz alınır. Uygun bütçeli üst seviye donanımlı bir telefon almış olursunuz.Galaxy s6 dan mi5s e geçtim ve memnunum
Ayrıca ekliyim pil sağlığı için yavaş şarj etmek tabiki daha iyi, ama ben en fazla 1 sene kulalndığım için fark edilecek seviyede pil performansı düşmüyor
Hızlı şarj olamsını sağlayan kısım amper . Telefondaki şarj entegresi sanmıyorum bataryaya 9v versin. Ampere diye bir uygulama var onu indir adaptörleri dene . Dediğim uygulamada şarj ederken voltaj ve amperi gösteriyor. Hızlı şar ediyor dediğiniz adaptörü denediğinizde görüceksiniz amper daha...