sknymz kullanıcısının son içeriği

1. S

Recovery Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

ilk aklıma gelen oydu ama hata verdi. Bir ara tekrar deniyeyim
  2. S

Recovery Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

twrp açılınca şifre soruyor. Neyin şifresi bu ? orangefox yükledim yine şifre sordu o da.
  3. S

Soru Redmi Note 8 Mi Moji Varmı

şuan için yok
  4. S

Yardım Redmi note 8 gökyüzü efekti

bende de yok. var diyen arkadaşların telefonu zaten note 8 değilki
  5. S

Yardım Kişiler ve Rehber

cihazda nfc yok zaten
  6. S

Satış mi 5s 4/128gb

Telefon temiz sorunsuzdur. 128gb dahili depolama 4 gb ram 3d touch olan modeldir. fiyat : 860
  7. S

Çözüldü imei efs sorunu

sorun çözüldü.
  8. S

Çözüldü imei efs sorunu

mi5s telefonda servis kodları denerken yanlışlıkla efs yi silen bir kod girdim, haliyle telefondan imei alınamıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz ? başka bir 5s in efs yedeğini yüklesek sorun çözülürmü yada başka bir çözüm yolu varmıdır ?
  9. S

Soru Xiaomi Telefon Almayı Düşünüyorum

Bütçeyle alakalı bir durum. Çok para vermiyim verdiğim paranın da hakkını alim derseniz alınır. Uygun bütçeli üst seviye donanımlı bir telefon almış olursunuz.Galaxy s6 dan mi5s e geçtim ve memnunum
  10. S

Soru Hızlı şarj...

Ayrıca ekliyim pil sağlığı için yavaş şarj etmek tabiki daha iyi, ama ben en fazla 1 sene kulalndığım için fark edilecek seviyede pil performansı düşmüyor
  11. S

Soru Hızlı şarj...

Hızlı şarj olamsını sağlayan kısım amper . Telefondaki şarj entegresi sanmıyorum bataryaya 9v versin. Ampere diye bir uygulama var onu indir adaptörleri dene . Dediğim uygulamada şarj ederken voltaj ve amperi gösteriyor. Hızlı şar ediyor dediğiniz adaptörü denediğinizde görüceksiniz amper daha...
  12. S

Soru Hızlı şarj...

Zarar vericeğini sanmıyorum. diğer adaptörler üzerinde yazan amperi vermiyordur büyük ihtimal.
  13. S

Soru Hızlı şarj...

Ayrı kablolarla ettiysen kablodandır ozaman. Hızlı şar ediyor dediğin adaptörün kablosuyla dene diğer adaptörleri.
  14. S

Soru Hızlı şarj...

İki adaptörde 5v 2a gözüküyor, belki xiaomi tam 2 amper veremediğinden yavaş şarj ediyordur.Diğer adaptörü kullanabilirsiniz sorun olmaz.
  15. S

Soru Ekran Süresi

İlk şarjımda 24 saatlik kullanımda 5 saat ekran süresi aldım. wi-fi açık yoğun tarayıcı kısa sürelide oyun kullanımında
Üst Alt