Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam, global cihazıma hindistan romunu indirdim ve güncelleme paketini seç butonu ile seçtim. Güncelleme doğrulanamıyor diye bir hata verdi, usb yolu ile güncelleyin dedi. Acaba global rom yüklü cihaza hindistan romunu bu şekilde yükleyemiyor muyum?
Hocam, elimdeki cihazın model ismi "M2102K1G" olarak geçiyor. Bunun star olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bu rom bendeki cihaz ile uyumlu mu?
Teşekkürler.
Hocam merhaba,
konuyu hortlatmış gibi olucam ama ;
şu anda haftalık sürümlerden olan 22.4.13 sürümü cihazımda yüklü. Ve en son yayınlanan 22.6.22 sürümünü yüklemek istiyorum.
Cihazımda bütün dosyalarım ve bilgilerim yüklü. Bunların yedeğini almam çok uğraştırıyor..
Bunu güncelleme yolu ile...
Hocam merhaba , bir sualim var;
şimdi ben paylaşılan 22.3.16 versiyonu yükledim ve kullanıyorum. Açıkçası memnun kaldım gayet iyi ve stabil bir rom.
Facebook , instagram gibi uygulamalarda çökme problemi olabiliyor, bunun için uygulama ayarlarından cihaz bilgisi izni vermek gerekiyor. Bunu...
Bu arada merak ettim de, bu rom'u kurduktan sonra rom kendi içinde güncelleme yapıyor mu? yoksa güncellemeleri her seferinde manuel mi yapmamız gerekecek?
O sayfaya nasıl ulaştığım
Link: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/22.3.9/xiaomi.eu_multi_MINote10_MICC9Pro_22.3.9_v13-11.zip/download
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha var, paylaştığınız url'yi takip ederek yeni bir sürüm olduğunu fark ettim.
Altta görsel mevcut;
Burada bulunan üstteki dosyayı da kullanabiliriz öyle değil mi? "22.3.9"
Hocam yanlış anlamazsanız bir sualim olacak,
Burada "Tucana" ne anlama geliyor? mevzulara biraz yabancıyım anlamaya çalışıyorum.
Mi note 10 global cihazım var ve android 12 - MİUİ 13 yüklemek istiyorum. Doğru yerde miyim acaba?