Skbkr kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Sistem uygulamaları değiştirme

Redmi note 7 Cihazın kendi galerisini değil play dan indirdiğim basit galeriyi kullanıyorum. Ancak kameradan foto çektikten sonra kamera üzerinden galeriye geçiş yapmak istediğimde cihazın kendi galerisine giriyor.Bunu nasıl değiştirebilirim?
  2. S

Uygulama Kaldır & devre dışı bırak

Google müzik, film, fotoğraflar veya duo, lens, pusula gibi uygulamaları devredışı yada kaldırabiliyor muyuz?
  3. S

Uygulama Bildirimler

Uygulama bildirimlerini kapatsamda bildirimler yine geliyor. Formatladım yine aynı. Ayarlar uygulama yönetim bölümünden bildirimi kapatmam yeterli değil mi. Başka bi ayardamı lazım?
  4. S

Yardım Efektler

Hareketler geçişler sırasında. Mesela uygulamayı kapatıp ana ekrana geldiğimizde yada uygulamayı arka plana atıığımızda. kamera mesajlar gibi simgeler efektli olarak yavaşça çıkıyor ekrana. Bu tür efektleri kapatabilir miyiz?
  5. S

Yardım Bildirimler

Üstten ıçılan bildirimlerin içeriklerinin görünmemesi için ne yapmalıyım? Whatsapp tan gelen bildirimlerde Sadece şu kişiden bi mesaj alındı şeklinde görünmesini istiyorum.
  6. S

Yardım Tüm uygulamalar

Teşekkürler bu yeterli Peki rehberde yana kaydırarak arama yapmak için bir ayar varmı?
  7. S

Yardım Tüm uygulamalar

Cihaz redmi note 7 samsung da olduğu gibi tüm uygulamalar butonu bulmadım. Bütün uygulamalar 2. Ana sayfada toplandı. Tek sade bir ana sayfa ve altında tüm uygulamlar butonu veya tüm uygulamalar kısmının herhangi bir hareketle açılmasını istiyorum. Mümkün mü?
Üst Alt