Skaynet kullanıcısının son içeriği

1. Skaynet

Yardım Ahize sesi redmi note 5

Selamun aleyküm Abiler ahize den az ses gelmeye başladı telefon redmi note 5 bununla ilgili artırmanın bir yolu var mı magisk mod yada ayar cihaz rootludur bunun ilgili yardım sağlıyacak arkadaşlar şimdiden şükranlarımı sunuyorum saygılar...
  2. Skaynet

Soru Telefon çöker mi acaba

Selamun aleyküm abiler telefon redmi note 5 miui eu 11 Beta 20. 1.16 kurulu Eu stable kursam çöker mi acaba telefon Malum yeni yazılım üretmiyor eu kaldı Beta da
  3. Skaynet

Yardım Selamun aleyküm

Geçtim çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için
  4. Skaynet

Yardım Selamun aleyküm

Arkadaşlar vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. sorum şu benim rom şuan MIUI 10 global 9.4. 25 yüklü Ve eu rom geçelir miyim MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.5.9
  5. Skaynet

Yardım Xiaomi Redmi Note 5 güncelleme

Selamun aleyküm abiler bu sizin yayınladığınız ile alakalı bir güncelleme mi acaba kurmayı nasıl yapabilirim trwp kurulu bu konuda yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
  6. Skaynet

Rehber [Note 5 Ai-Pro] Kalıcı Twrp Kurma Yöntemi [Whyred]

Selamun aleyküm hocam trwp açılıyor ama telefon hafızası görünmüyor sd kart görünüyor onun içine atsak olur mu magiski
  7. Skaynet

Yardım Xiaomi Redmi Note 5

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/9.3.28/xiaomi.eu_multi_HMNote5Pro_9.3.28_v10-9.zip/download ozaman bu rom olur yani trwp kurmak lazım
  8. Skaynet

Yardım RN5 camera2 API akitf olmuyor?

Whyred mi yazacak ad olarak mutlaka hocam
  9. Skaynet

Yardım Xiaomi Redmi Note 5

Selamun aleyküm abiler hayırlı geceler diliyorum eu rom kuracak olursam benim telefonum xiaomi Redmi Note 5 ama indirecek olursam xiaomi Redmi Note 5 pro indirsem uyarmı telefonuma abiler
  10. Skaynet

Birde miui eu indirecek olursak xiaomi Redmi Note 5 benim telefonum ama xiaomi Redmi Note 5 pro indirecem?
  11. Skaynet

Selamun aleyküm reis xiaomi Redmi Note 5 yeni aldım bana hangi rom tavsiye edersiniz ve bununla ilgili rom linki ve trwp alakalı yol gösterir misin reis 1554747248 Selamun aleyküm reis xiaomi Redmi Note 5 yeni aldım bana hangi rom tavsiye edersiniz ve bununla ilgili rom linki ve trwp alakalı...
  12. Skaynet

Yardım Mi Unlock

1554741497 Bu süreden sonra ne olacak hocam kendisi hiç bir işlem yapmadan açılacak mı tarif eder misin
  13. Skaynet

Yardım Mi Unlock

Aynı hesap hocam
  14. Skaynet

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

selamun aleyküm abiler rom beta glolbal rom her adımı izledim ama bir türlü olmuyor nedeni nedir acaba
  15. Skaynet

Yardım Mi Unlock

Selamun aleyküm abiler kilit açmak için adımları aynen izledim ama olmuyor nerde hata yapıyorum sizce
Üst Alt