Skasakci1 kullanıcısının son içeriği

1. Skasakci1

Yardım Redmi note 8 pro aşırı ısınma uyarısı

Bugün kaç kere aşırı ısınma uyarısı aldım batarya ısısı 38 derecedeyken aldım telefonun arkasında fazla sıcak değildi anlamadım nedeni nedir acaba bu arada oyun oynarken çıktı uyarılar
  2. Skasakci1

Yardım Redmi note 8 pro ekran nereden bulabilirim

Arkadaşlar cihazım ghost scren olduğu için ekran değişimi yapmak zorunda kaldım ama yaşadığım yerde çok kötü malzemeler kullandığı için ekran lar çok cansız oluyor sizin tavsiye ettiğiniz bir yer varmı almak için
  3. Skasakci1

Yardım MIUI 12.5 hızlı şarj harcıyor

Arkadaşlar MIUI 12.5 güncellemesi sonrası çok hızlı şarj harcıyor günde 1 defa şarja takiyordum şimdi ise 3-4 defa
  4. Skasakci1

Soru MIUI 12.5 enhanced

Arkadaşlar geçen günlerde mi mix 4 tanıtan xioami MIUI 12.5 enhanced diye yeni bir sürüm tanıtı bu konuyla bilgisi olan varmı
  5. Skasakci1

Yardım Eski MIUI telefon uygulaması nasıl Kullanılır

Arkadaşlar cihazıma redmi note 7 den MIUI telefon uygulamasını gönderdim kurdum açıldı ama arama yapamıyorum arama yapmak isteyince uygulamadan atıyor bunu nasıl etkin edebiliriz
  6. Skasakci1

Yardım Redmi note 8 pro 4.5 g de çekmiyor

Redmi note 8 pro cihazımda 4.5g de çekmiyor türktelekom kullanıyorum
  7. Skasakci1

Yardım Redmi 8 açılmıyor

Redmi 8 açılmıyor şarj simgesinde kalıyor 1627851224 Not olarak twrp ekranına gelemiyorum
  8. Skasakci1

Soru Redmi note 10 s IMEI tamiri oluyor mu?

Arkadaşlar redmi note 10 alacamda IMEI tamirimi oluyormu
  9. Skasakci1

Yardım Redmi note 8 pro ses az çıkıyor

Arkadaşlar redmi note 8 pro cihazımda çok az ses çıkıyor diğer cihazlara göre mesela note 8 de var bende nerdeyse iki katı ses çıkıyor hoparlör yerine baktım temiz
  10. Skasakci1

Yardım Redmi note 8 pro turbo charge

Arkadaşlar redmi note 8 pro cihazıma sar olurkan turbo charge özelliğini nasıl eklerim eu rom dayım
  11. Skasakci1

Yardım Redmi note 8 pro ghost scren

Arkadaşlar iyi akşamlar telefonumda ghost scren sorunu var bu sorun ilerledikçe buyurmu şuanda sadece çok az gösteriyor 1624387511 Ek olarak yanda ve beyaz olduğu için kulanima engel değil ve çok ufak
  12. Skasakci1

Yardım MIUI 12.0.5 te kaldim

Arkadaşlar note 8 pro cihazım da MIUI 12.05 sürümünde kaldım rom paketi indiriyorum kurmuyor yeni güncelleme gelirse banada gelirmi 1624302644 Ek olarak eu rom dayım
  13. Skasakci1

Yardım Redmi note 8 pro oyundan atma

Arkadaşlar redmi note 8 pro cihazım da oyun oynarken oyundan atıyor nedeni nedir acaba
  14. Skasakci1

Yardım Redmi note 8 pro 12.0.8 güncellemesi

Arkadaşlar note 8 pro cihazım için MIUI 12..0.8 güncellemesinin orasını alabilirmiyim
Üst Alt