Skasakci1 kullanıcısının son içeriği

1. Skasakci1

Yardım Redmi note 8 pro aşırı ısınma uyarısı

Hocam cihaz ısınmadan uyarı verdiği için yazdım 1630312657 Hocam aradım bulamadım
  2. Skasakci1

Yardım Redmi note 8 pro aşırı ısınma uyarısı

Bugün kaç kere aşırı ısınma uyarısı aldım batarya ısısı 38 derecedeyken aldım telefonun arkasında fazla sıcak değildi anlamadım nedeni nedir acaba bu arada oyun oynarken çıktı uyarılar
  3. Skasakci1

Yardım Redmi note 8 pro ekran nereden bulabilirim

Arkadaşlar cihazım ghost scren olduğu için ekran değişimi yapmak zorunda kaldım ama yaşadığım yerde çok kötü malzemeler kullandığı için ekran lar çok cansız oluyor sizin tavsiye ettiğiniz bir yer varmı almak için
  4. Skasakci1

Yardım Redmi Note 8 Pro Aşırı Isınma

EEA romuna geçmenizi tavsiye ederim akıcı ve fazla ısınma yok
  5. Skasakci1

Soru Redmi note 10S kullanan ?

Hocam oraya bence yazmışım yani benim için note 8 pro altın yumurta sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz bide hocam g90t ile g95 aynı hata g90t daha uzun ömürlü 1628888791 İki cihazda bende var pubg mobil oynadığım zamanlarda 3-4 saat sonra note 8 pro da sıkıntı yokken note 10 s takılmalar...
  6. Skasakci1

Yardım MIUI 12.5 hızlı şarj harcıyor

Hard reseten sonra imeiden korkuyorum ondan
  7. Skasakci1

Bende şaşırdım değerlere bakınca üstelik 6 aylık cihaz mesela saat 20.30 da çıkardım sarjadn şuana kadar Instagram ve web'de dolaştım 30 şarj yedi
  8. Skasakci1

Arkadaşlar MIUI 12.5 güncellemesi sonrası çok hızlı şarj harcıyor günde 1 defa şarja takiyordum şimdi ise 3-4 defa
  9. Skasakci1

Soru Redmi note 10S kullanan ?

Bende de var ikinci telefon olarak kullanıyorum note 8 pro kullanıyorum ana telefon olarak iyi bir telefon fakat bence Note 8 pro gibi olamaz
  10. Skasakci1

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.2.0.RGGEUXM İndirme Bağlantısı [Android 11]

Bu güncellemeden sonra şarj çok hızlı şekilde gitmeye başladı neden olabilir 6 aylık cihazım var nedenini anlamıyorum
  11. Skasakci1

Soru MIUI 12.5 enhanced

Arkadaşlar geçen günlerde mi mix 4 tanıtan xioami MIUI 12.5 enhanced diye yeni bir sürüm tanıtı bu konuyla bilgisi olan varmı
  12. Skasakci1

Yardım Eski MIUI telefon uygulaması nasıl Kullanılır

Arkadaşlar cihazıma redmi note 7 den MIUI telefon uygulamasını gönderdim kurdum açıldı ama arama yapamıyorum arama yapmak isteyince uygulamadan atıyor bunu nasıl etkin edebiliriz
Üst Alt