Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün kaç kere aşırı ısınma uyarısı aldım batarya ısısı 38 derecedeyken aldım telefonun arkasında fazla sıcak değildi anlamadım nedeni nedir acaba bu arada oyun oynarken çıktı uyarılar
Arkadaşlar cihazım ghost scren olduğu için ekran değişimi yapmak zorunda kaldım ama yaşadığım yerde çok kötü malzemeler kullandığı için ekran lar çok cansız oluyor sizin tavsiye ettiğiniz bir yer varmı almak için
Arkadaşlar cihazıma redmi note 7 den MIUI telefon uygulamasını gönderdim kurdum açıldı ama arama yapamıyorum arama yapmak isteyince uygulamadan atıyor bunu nasıl etkin edebiliriz
Arkadaşlar redmi note 8 pro cihazımda çok az ses çıkıyor diğer cihazlara göre mesela note 8 de var bende nerdeyse iki katı ses çıkıyor hoparlör yerine baktım temiz
Arkadaşlar iyi akşamlar telefonumda ghost scren sorunu var bu sorun ilerledikçe buyurmu şuanda sadece çok az gösteriyor
1624387511
Ek olarak yanda ve beyaz olduğu için kulanima engel değil ve çok ufak
Arkadaşlar note 8 pro cihazım da MIUI 12.05 sürümünde kaldım rom paketi indiriyorum kurmuyor yeni güncelleme gelirse banada gelirmi
1624302644
Ek olarak eu rom dayım