Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün kaç kere aşırı ısınma uyarısı aldım batarya ısısı 38 derecedeyken aldım telefonun arkasında fazla sıcak değildi anlamadım nedeni nedir acaba bu arada oyun oynarken çıktı uyarılar
Arkadaşlar cihazım ghost scren olduğu için ekran değişimi yapmak zorunda kaldım ama yaşadığım yerde çok kötü malzemeler kullandığı için ekran lar çok cansız oluyor sizin tavsiye ettiğiniz bir yer varmı almak için
Hocam oraya bence yazmışım yani benim için note 8 pro altın yumurta sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz bide hocam g90t ile g95 aynı hata g90t daha uzun ömürlü
1628888791
İki cihazda bende var pubg mobil oynadığım zamanlarda 3-4 saat sonra note 8 pro da sıkıntı yokken note 10 s takılmalar...
Arkadaşlar cihazıma redmi note 7 den MIUI telefon uygulamasını gönderdim kurdum açıldı ama arama yapamıyorum arama yapmak isteyince uygulamadan atıyor bunu nasıl etkin edebiliriz