Skasakci kullanıcısının son içeriği

1. Skasakci

Alış Note 10 yurt dışı cihaz alınır

Arkadaşlar hepinize iyi günler elinde sıfır veya ikinci el temiz note 10 yurt dışı cihaz varsa iletişime geçsin benle note 10 pro varsada olur
  2. Skasakci

Yardım Redmi note 8 ekranda siyah çizgi

Arkadaşlar iyi günler bugün web'de dolaşırken centigin altında ince siyah bir çizgi belirdi sonra aradan 2-3 saniye geçti kayboldu
  3. Skasakci

Soru Snapdragon 678 güçlü bir işlemci mi ?

Note 8 den note 10 a gececem sizce note 10 işlemci olarak güçlümü
  4. Skasakci

Yardım Redmi note 8 güncelleme gelmedi

Arkadaşlar redmi note 8 e MIUI 12.0.5 gelmiş ama bana gelmedi
  5. Skasakci

Yardım Note 9 pro mu note 9 t mi

İkiside yurt dışı cihaz hangisi ni tercih edersiniz ve neden
  6. Skasakci

Çözüldü iPhone pubg FPS nasıl arttırılır

Arkadaşlar arkadaşım iPhone 6s plus kullanıyor malum pubgde 30 FPS bunu nasıl artırırız gfx gibi uygulama varmı yada dosya da olur
  7. Skasakci

Yardım Redmi note 8 wifiden atıyor

Arkadaşlar telefonum bu aralar her saniyede bir wifi den atıyor bağlanıncada çekmiyor çözümü bilen yazabilirmi
  8. Skasakci

Alış Kardeşim için mi band 3

Arkadaşlar kardeşim arkadaşlarında akılı saat falan görmüş oda istedi onun için mi band 3 alacam satan varsa yazsın
  9. Skasakci

Yardım Güncellemeden sonra wifi yavaşlama sorunu

Arkadaşlar güncelleme sonrası wifi yavaşlama sorunu çıkarmaya başladı bunun sebebi nedir
  10. Skasakci

Yardım Kameraya bağlanıyor

Arkadaşlar yurtdışı cihaz olan telefonumu sıfırladiktan sonra kameraya girince hata veriyor (kameraya bağlanıyor ) diyor çık gir yapınca düzeliyor
  11. Skasakci

Yardım Formatan sonra şarj sorunu

Arkadaşlar telefonu formatan sonra şarj sorunu çıkarmaya başladı 1500 ma da kesiyor nedenini bilmiyorum çok yavaş şarj oluyor birçok adaptör denedim gene aynı
  12. Skasakci

Yardım Redmi note 8 cızırtılı ses

Telefonumda yüksek seste kullandığımda az cızırtı yapıyor neden olabilir
  13. Skasakci

Yardım Telefonu nasıl formatlarım

Arkadaşlar note 8 cihazımda çok yavaşlamalar yaşıyorum formatlasam geçermi yada sizin bildiğiniz bir çözüm varmı bide nasıl formatlayacam bilgisi olan varmı
  14. Skasakci

Karşılaştırma Note 8 mi Note 9 mu

Arkadaşlar geçen sene Samsung s8+ tan note 8 e geçtim şimdi ise note 9 a geçecek gibiyim sizce note 8 mi Note 9 mu galiba note 9 unda 8 gibi zayıf bir işlemci var galiba onun için size sordum
  15. Skasakci

Çözüldü Qualcomm 3.0 şarj aldım fakat performans yarı yarıya düşüyor

Arkadaşlar ben qualcomm 3.0 aldım fakat ilk takdigimda ampereden 3050 ma alıyorum fakat 5dk sonra 1500 e düşüyor normaldede böylemi yoksa benimki mi böyle
Üst Alt