SizY kullanıcısının son içeriği

1. SizY

Yardım Xiaomi mi 9 / Airdots pro 2 Mi Ai bağlanma Sorunu | Airdots Pro 2 Güncelleme

Xiaomi airdots Pro 2 aldım Mi 9 cihazımda kullanıyorum. Bildiğiniz gibi bu kulaklık mi Ai uygulamasından güncelleniyor telefonumun bluetooth'una bağlanıyor fakat mi Ai de bağlanmadığı gözüküyor Acaba çakmamı aldım ama çakma olsa mi Ai uygulamasında gözükmez resimdeki gibi telefonun bluetoothuna...
  2. SizY

Yardım mi 9 fastbootda kaldı

mi 9 cihazım fastbootda kaldı ve kapattığımda kendiliğinden fastboota atıyor twrp kurmayı denedim cihazı kapattı ama yine twrp ye aldı nasıl düzeltebilirim hiçbir fikrim yok madde madde anlatabilirmisiniz
  3. SizY

Yardım Mi9 boot aniamtion

Bootanimation uygulaması indirdim fakat yüklediğim boot animation olmuyor gerçek mi olan boot animationda silindi sadece android yazıyor acilirken nasıl yapabilirim istediğim bootanimatiomu
  4. SizY

Yardım Mi 9 root sonrası hızlı şarj yiyor

Hocam dakikalar.once root attım twrp açmadan once %20idi yuklenince bir anda %9 a hatta hızlıca %1e düştü şarj kalibrasyonu yapmalıyım nasıl yapabilirim
  5. SizY

Yardım Ortam ekranı parlaklik

Ortam ekranının parlaklığı düşüyor otomatik. Otomatik ekran parlaklığı da kapali.Fotodaki olması gereken fakat parlaklığı azalıyor. 1579536358
  6. SizY

Yardım Ortam ekranı parlaklik

Ortam ekranı parlaklığı, ekranı kapaninca parlaklığı otomatik kazaliyor
  7. SizY

Yardım Surumunuz uyumlu degil

Ciahzim android Q. BOOTLOADERİ açtıktan sonra Netflix Google Play'de cihazınız desteklenmiyor dedi APK yükledim yine aynı hatayı veriyor yardim
  8. SizY

Yardım Twrp kurulmuyor

Tek tuşla twrp uygulamasını kullandım daha sonra 5tane kontrol maddesi vardı kabul ettim hepsini ve cihazı fastboota aldı kendisi sonra 3madde daha çıktı USB kontrol et faln filan enson sonra yeniden baslatin diyordu cihaz fastbootdaydi bende kapattım açtım twrp oldumu anlamadım?
  9. SizY

Yardım Robot nasıl atabilirim

Bootloader kilidim açık fakap twrp ve robot işlemleri nasıl yapılır anlatabilirmisiniz
  10. SizY

Yardım Xioamilerde root

Xioami mi 9 cihazima.nasil root atabilirim
  11. SizY

Yardım Mi 9 kamerayı tam ekran kullanma

Mi 9 kullaniyorum kamerayi actigimda ustte ve altta siyah ekran var tam ekran nasil cekebilirim?En fazla 16:9 var Fotograftakide 16:9 guncellemeyle falan 18:9 gelebilirmi cunku google lenste tam ekran aciliyor.Cözunurluk bozulmadan. 1579338243 Mix camera diye bir uygulama yukledim ondada tam...
  12. SizY

Yardım mi 9 kamerayi tam ekran kullanma

Mi 9 kullaniyorum kamerayi 9:16 actigimda ustte ve altta siyah ekran var tam ekran nasil cekebilirim?
Üst Alt