Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi airdots Pro 2 aldım Mi 9 cihazımda kullanıyorum. Bildiğiniz gibi bu kulaklık mi Ai uygulamasından güncelleniyor telefonumun bluetooth'una bağlanıyor fakat mi Ai de bağlanmadığı gözüküyor
Acaba çakmamı aldım ama çakma olsa mi Ai uygulamasında gözükmez resimdeki gibi telefonun bluetoothuna...
mi 9 cihazım fastbootda kaldı ve kapattığımda kendiliğinden fastboota atıyor twrp kurmayı denedim cihazı kapattı ama yine twrp ye aldı nasıl düzeltebilirim hiçbir fikrim yok madde madde anlatabilirmisiniz
Bootanimation uygulaması indirdim fakat yüklediğim boot animation olmuyor gerçek mi olan boot animationda silindi sadece android yazıyor acilirken nasıl yapabilirim istediğim bootanimatiomu
Hocam dakikalar.once root attım twrp açmadan once %20idi yuklenince bir anda %9 a hatta hızlıca %1e düştü şarj kalibrasyonu yapmalıyım nasıl yapabilirim
Tek tuşla twrp uygulamasını kullandım daha sonra 5tane kontrol maddesi vardı kabul ettim hepsini ve cihazı fastboota aldı kendisi sonra 3madde daha çıktı USB kontrol et faln filan enson sonra yeniden baslatin diyordu cihaz fastbootdaydi bende kapattım açtım twrp oldumu anlamadım?
Mi 9 kullaniyorum kamerayi actigimda ustte ve altta siyah ekran var tam ekran nasil cekebilirim?En fazla 16:9 var Fotograftakide 16:9 guncellemeyle falan 18:9 gelebilirmi cunku google lenste tam ekran aciliyor.Cözunurluk bozulmadan.
1579338243
Mix camera diye bir uygulama yukledim ondada tam...