Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tesekkur ederim desteginiz icin. 6 ram var ama 6+6 ram yaziyor. Bu durumda 12 ram olmuyor mu? Mesela 8 ramli olan 8+4 yaziyor..
Oyun oynanmayacagi icin 6 ram yeterli gelir mi sizce. 8 ramli olanlarda global piyasada yok hepsi cin ve india cihazlar. Kutu fason sarj cihazi orjinal degil.
Ben...
Usta bu model 6 ramlidir. Rami dusuk. 6+6
Global rom degil diyorlar Avrupa rom diyorlar. Bir farki var mi.
Bir de size zahmet bu cihaz hangi ulkeye ait onu nasil ogrenebilirim?
1703996838
Bu romla ayni degil. TMOEUXM . Sizin verdiginiz rom TMOMIXM
S.a. arkadaslar note 12 pro 5G Yeni alacagim. Sürümü 14.0.6.0 (TMOEUXM) bu.
Global dedi ama sanirim global degil. Bu surum hangi ulkeye ait ve cihaz kotu bir cihaz mi. Ozellik olarak global den daha dusuk mu?
1703996036
Model no:22101316G
Alayim mi bu cihazi sizce?
1703996357
Cihaz 6 ram/128 Gb
Ce yazili cihaz turkiyede yok usta. 67 wat yazisi ekranda mi hareketli gorunecek ? Normalde takinca hizli sarj isareti cikiyor ve satici diyor ki bak orjinal diyor. Kendide bilmiyor zaten orjinal mi degil mi:)) Orjinal sarji kimse vermez. Hepsi sahte uretim. Ancak avrupa prizli sarjlar orjinal.
Redmi note 12 pro 5g modelinin ce sertifikali orjinal global uretimi yok. Hepsi ciin veya endonezya uretimi. Hatta fason merdiven alti uretim de olabilir. OOyuzden bu modele bulasmayin. Saticilarin alayi yalan konusuyor, globalle ayni hatya daha iyi diyen bile var.gerisini siz dusunun..
S.a. arkadaslar. Yd 12 pro 5g Alacagim ama piyasanin hepsi cin uretimi veya fason uretim eu rom yuklenmis.
Cihazin arkasinda ce yazisi olan orjinal global nerede bulabilirim.istanbulda.bildiginiz yer var mk. Tsk ederim
Vazgeçtim,mi serisi alacağım..
Mi9 2000 (yurt dışı ikinci el temiz)
Mı 9t Pro 2500 ( yurt dışı, sifira yakın ikinci el)
Mi 10 t ( 3200, yurt dışı sifir)
Mi10 t pro ( 3600,yurt dışı sifir)
Bütçe 2000-2500.. fakat mi10 t ve prosu için bütçeyi zorlamaya değer mi..
Siz olsanız hangisini tercih...
Sirkeci tahtakale dolu toptanci var.bayide tabiki pahalı
1623358018
Bugün sirkeci de bir teknik servis e sordum. Ilerde Yüzde 80 atılır dedi. Not8 prolardada ilk dönemler atılmıyordu dedi.
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım. Xioami modelleri ile ilgli forumlara göz attım; yardimlasma ve bilgi alışverişini beğendim.
Bütçem kısıtlı;
Red mi not 9 pro 2000
Red mi not 8 pro 1900
Bütçeyi biraz asarsam;
Mi10 not pro 2750 kayıtsız
Red mı not 10 pro 2600 kayitsiz
Poco x3 pro...