siyahmartı kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Note 12 pro 5G alacagim. Sürümü değişik?

Tesekkur ederim desteginiz icin. 6 ram var ama 6+6 ram yaziyor. Bu durumda 12 ram olmuyor mu? Mesela 8 ramli olan 8+4 yaziyor.. Oyun oynanmayacagi icin 6 ram yeterli gelir mi sizce. 8 ramli olanlarda global piyasada yok hepsi cin ve india cihazlar. Kutu fason sarj cihazi orjinal degil. Ben...
  2. S

Usta bu model 6 ramlidir. Rami dusuk. 6+6 Global rom degil diyorlar Avrupa rom diyorlar. Bir farki var mi. Bir de size zahmet bu cihaz hangi ulkeye ait onu nasil ogrenebilirim? 1703996838 Bu romla ayni degil. TMOEUXM . Sizin verdiginiz rom TMOMIXM
  3. S

S.a. arkadaslar note 12 pro 5G Yeni alacagim. Sürümü 14.0.6.0 (TMOEUXM) bu. Global dedi ama sanirim global degil. Bu surum hangi ulkeye ait ve cihaz kotu bir cihaz mi. Ozellik olarak global den daha dusuk mu? 1703996036 Model no:22101316G Alayim mi bu cihazi sizce? 1703996357 Cihaz 6 ram/128 Gb
  4. S

Yardım Note 12 pro 5g yazilim kayit

S.a. arkadaslar 12 pro 5g yazilim kayit oluyor mu acaba.
  5. S

Yardım Redme not 12 pro 5G yazilim kayir

S.a. aekadaslar redmi not 12 pro 5 G yazilim kayit oluyor mj? Direnc kayitla telefonun acilmasini istemiyorum.tsk.
  6. S

Yardım Note 13 pro alinir mi

Cihaz yeni cikmis. Alinir mi sizce. Ama bunun global uretimi de yok. Cin serisi hepsi
  7. S

Satış Endonezya üretimi global cihazlar

Ce yazili cihaz turkiyede yok usta. 67 wat yazisi ekranda mi hareketli gorunecek ? Normalde takinca hizli sarj isareti cikiyor ve satici diyor ki bak orjinal diyor. Kendide bilmiyor zaten orjinal mi degil mi:)) Orjinal sarji kimse vermez. Hepsi sahte uretim. Ancak avrupa prizli sarjlar orjinal.
  8. S

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Çin modeli kullananlar yardımcı olabilir mi?

Piyasa komple cin endonezya serisir. Global hicbir yerde yok.
  9. S

Soru Note 12 Pro 5G direnç işlemi sorunları?

Redmi note 12 pro 5g modelinin ce sertifikali orjinal global uretimi yok. Hepsi ciin veya endonezya uretimi. Hatta fason merdiven alti uretim de olabilir. OOyuzden bu modele bulasmayin. Saticilarin alayi yalan konusuyor, globalle ayni hatya daha iyi diyen bile var.gerisini siz dusunun..
  10. S

Satış Endonezya üretimi global cihazlar

Not 12 pro 5g Global uretimi turkiyede yok. Hepsi cin serisi.arkasinda ce yazisi yok. Dikkat edin. Verdikleri sarjlarin tumu de yan sanayi.
  11. S

Yardım YD not12 pro 5G global piyasada bulamadim.yrdm.

S.a. arkadaslar. Yd 12 pro 5g Alacagim ama piyasanin hepsi cin uretimi veya fason uretim eu rom yuklenmis. Cihazin arkasinda ce yazisi olan orjinal global nerede bulabilirim.istanbulda.bildiginiz yer var mk. Tsk ederim
  12. S

Yardım Mi 9, mi9t pro,mi10,mi10t pro

Stoya, mi9 t pro ile mi10t 'nin arasındaki 1000 tl lik fark nedir. Mi10t 'nin kronik sorunu var.mi bildiginiz
  13. S

Yardım Mi 9, mi9t pro,mi10,mi10t pro

Vazgeçtim,mi serisi alacağım.. Mi9 2000 (yurt dışı ikinci el temiz) Mı 9t Pro 2500 ( yurt dışı, sifira yakın ikinci el) Mi 10 t ( 3200, yurt dışı sifir) Mi10 t pro ( 3600,yurt dışı sifir) Bütçe 2000-2500.. fakat mi10 t ve prosu için bütçeyi zorlamaya değer mi.. Siz olsanız hangisini tercih...
  14. S

Tavsiye 2000-2500 tl arası yurt dışı tavsiye

Sirkeci tahtakale dolu toptanci var.bayide tabiki pahalı 1623358018 Bugün sirkeci de bir teknik servis e sordum. Ilerde Yüzde 80 atılır dedi. Not8 prolardada ilk dönemler atılmıyordu dedi.
  15. S

Tavsiye 2000-2500 tl arası yurt dışı tavsiye

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım. Xioami modelleri ile ilgli forumlara göz attım; yardimlasma ve bilgi alışverişini beğendim. Bütçem kısıtlı; Red mi not 9 pro 2000 Red mi not 8 pro 1900 Bütçeyi biraz asarsam; Mi10 not pro 2750 kayıtsız Red mı not 10 pro 2600 kayitsiz Poco x3 pro...
Üst Alt