sivenzi kullanıcısının son içeriği

1. sivenzi

Soru Hangi Rom'u Kullanmalıyım?

Cihazım Redmi Note 11 4/128 SD680 olan cihaz bana göre stabil olabilecek en iyi custok rom hangisi (AOSP Hariç)
  2. sivenzi

Yardım Raven UI Nasıl Flahlanır?

İlk Defa TWRP İle Rom Yükleyeceğim Nasıl Yapılacağını Youtubeden Baktım Ama Orda Farklı Bir Recovery Kullanıyor Ben TWRP Kullanacağım Sorun Oluşturmamak İçin Açtım Konuyu Yardım Ederseniz Sevinirim
  3. sivenzi

Rom PUBG 90 fps rom varmı

Redmi Note 11 4-128 Telefona Sahibim MIUISR Romunda PUBG 90 FPS Veriyor Başka Bir Rom Varmı 90 FPS Veren (MIUI SR Çok Hoşuma Gitmedi.)
  4. sivenzi

Yardım EU Rom Kontrol Merkezi Kasıyor

Redmi Note 11 Eu Romda Kontrol Merkezi Kasıyor. Çok Rahatsız Edici Şekilde Kasıyor Globalde böyle birşey yoktu. Çözümü Varmıdır? İyi forumlar
  5. sivenzi

Yardım Redmi Note 11 Rom Nasıl Yüklenir

Şu Anda Şehir Dışındayım Bu Yüzden Yazdıklarınızı Hemen Yapamam. YouTube de Videoları Var Ama Bana Çok Karmaşık Geliyor Ve Daha TWRP Nasıl Yüklenir Bilmiyorum Hepsini Güzelce Bana Anlatırsanız Sevinirim. İyi Forumlar
  6. sivenzi

Soru Redmi Note 11 Miui Custom Rom Öneri

Redmi note 11 Miui Custom Rom Öneri
  7. sivenzi

Çözüldü Yurt içi telefonda EFS ve MODEM yedeği almak lazımmı?

TWRP ile pek haşır neşir değilim. Yavaş yavaş öğrenmeye çalışacam. Yurt içi telefonda EFS ve MODEM yedeği almak lazımmı. İyi forumlar
  8. sivenzi

Rom Redmi Note 11 Rom Öneri

Artık Bunaldım. ısınmayan rom istiyorum aosp olmasın iyi forumlar
  9. sivenzi

Yardım Xiaomi.EU rom ısınıyor

Günaydın. Rn11 cihazım var ve eu romda nedensizce ısınıyor global romda tiktokta gezinirken çok çok az ısınıyor ama eu romda tiktokta girdiğim anda sanki 10 dk önce pubg açmışım gibi oluyor nedeni nedir nasıl düzeltilir
  10. sivenzi

Soru Redmi Note 11 vs Redmi Note 9

Redmi Note 11 vs Redmi Note 9
  11. sivenzi

Rom RN11 (spes) Rom Öneri

MIUI Tabanlı Olsun, Isınmasın, Pil Süresi Uzun Olsun Yeter
  12. sivenzi

Soru Redmi Note 11 MIUI Tabanlı Custom Romlar

MIUI tabanlı olsun ısınmasın ve Xiaomi arama uygulaması olsun EU rom olmasin
  13. sivenzi

Rom Redmi Note 11 (spes) Stabil MIUI Tabanlı Custom Romlar

Redmi Note 11 4/128 için MIUI Tabanlı stabil Custom Romlar arıyorum sizin önerebileceğiniz Romlar hangileri
  14. sivenzi

Yardım Redmi Note 9 (Merlin) Bootloader Açmadan TR Romundan GLOBAL Roma Geçiş

Öncelikle Selamın Aleyküm İyi Forumlar. Annemin Cihazı Olan Redmi Note 9 Telefonu Türkiye Romunu Kullanıyor. Bilen Bilir TR Romunu Rezalet Sürekli Takılı Kalıyor Bende Bu Yüzden Global Roma Geçmeye Çözüm Arıyorum Ama Sorun Şu Hem Verilerin Silinmemesi Lazım Hemde Bootloader Kapalıyken Bunu...
  15. sivenzi

Yardım Redmi Note 11 EU Romdan Sonra Şebeke LTE Oldu

Redmi Note 11 Cihazıma EU Rom Yükledim. Hattımda İnternet Bittiği İçin Mobil Veriyi Rom Yüklediğimden Belli Açmadım Bu Gün Faturam Yenilendi Ve Mobil Veriyi Açtım Ve 4.5G Yerine LTE Yazıyordu. 4.5G'den Farkı Ne Diğer Forumlarda Okudum Anlamadım Açıklarsanız Sevinirim
Üst Alt