sivenzi kullanıcısının son içeriği

1. sivenzi

Soru Hangi Rom'u Kullanmalıyım?

Cihazım Redmi Note 11 4/128 SD680 olan cihaz bana göre stabil olabilecek en iyi custok rom hangisi (AOSP Hariç)
  2. sivenzi

Yardım Raven UI Nasıl Flahlanır?

İlk Defa TWRP İle Rom Yükleyeceğim Nasıl Yapılacağını Youtubeden Baktım Ama Orda Farklı Bir Recovery Kullanıyor Ben TWRP Kullanacağım Sorun Oluşturmamak İçin Açtım Konuyu Yardım Ederseniz Sevinirim
  3. sivenzi

Rom Redmi Note 11 spes (n) Miui°Mint V13 Android 12 Custom Rom

Hocam linkler kapanmış yeni link atma şansınız varmı acaba excalabur
  4. sivenzi

Soru Redmi Note 11 Miui Custom Rom Öneri

MIUI Tabanlı Custom Rom
  5. sivenzi

Sohbet tarifeniz ne içeriyor ve ne kadar?

250 DK 200 SMS 6 GB Türk Telekom Bedava (torpil)
  6. sivenzi

Yardım Cihaz Sertfikalı Değil Hatası

Pardon yanlış okumuşum
  7. sivenzi

Yardım Cihaz Sertfikalı Değil Hatası

Bootloader kapat düzelir herhalde gerektiğinde geri açarsın beklemene gerek yok zaten
  8. sivenzi

Yardım Xiaomi.EU rom ısınıyor

Hocam animasyonları video çekip atma şansınız varmı. Çekerseniz lütfen ayarlardan telefon hakkında bölümüne girermisiniz?
  9. sivenzi

Senin telefon 6/128 mi ?
  10. sivenzi

Yok hocam ama animasyon istiyorsanız ve performans istiyorsanız MIUISR var kullanmadım ama animasyonlar var videoda
  11. sivenzi

Hocam v14.0.3.0 yüklüydü ama şu an globaldeyim sorun yok eu da sorun oluyor
  12. sivenzi

Rom Aosp rom önerisi alınır.10s

Oxygen OS varsa dene 1693824639 Hocam ben rn11 e eu rom yüklediğim zaman kontrol merkezi kasıyor sizdede oluyormu 4/128
  13. sivenzi

Çözüldü bootloader açmadan eu rom geçme

Eu rom yüklemek için kesinlikle bootloader kilidini açmanız lazım yoksa cihaz brick olur isim değiştirerek rom değişmede sadece stock romlar için geçerli zaten yeni cihazlarda isim değişerek rom değişme kapatıldı
  14. sivenzi

Çözüldü Unlockbootloader'da "couldn't find mass Storage interface. Aborting" hatası

Hocam telefon kapalıyken değil telefon fastboot modundayken kullanicaksiniz MTK programını
  15. sivenzi

Yardım Son uygulamalar kısmını yan yapmak

Hocam Bu Linkten İndirin Ve APK Olarak Kurun Ana Ekran Bölgesine Gelmesi lazım
Üst Alt