Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk Defa TWRP İle Rom Yükleyeceğim Nasıl Yapılacağını Youtubeden Baktım Ama Orda Farklı Bir Recovery Kullanıyor Ben TWRP Kullanacağım Sorun Oluşturmamak İçin Açtım Konuyu Yardım Ederseniz Sevinirim
Şu Anda Şehir Dışındayım Bu Yüzden Yazdıklarınızı Hemen Yapamam. YouTube de Videoları Var Ama Bana Çok Karmaşık Geliyor Ve Daha TWRP Nasıl Yüklenir Bilmiyorum Hepsini Güzelce Bana Anlatırsanız Sevinirim. İyi Forumlar
Günaydın. Rn11 cihazım var ve eu romda nedensizce ısınıyor global romda tiktokta gezinirken çok çok az ısınıyor ama eu romda tiktokta girdiğim anda sanki 10 dk önce pubg açmışım gibi oluyor nedeni nedir nasıl düzeltilir
Öncelikle Selamın Aleyküm İyi Forumlar. Annemin Cihazı Olan Redmi Note 9 Telefonu Türkiye Romunu Kullanıyor. Bilen Bilir TR Romunu Rezalet Sürekli Takılı Kalıyor Bende Bu Yüzden Global Roma Geçmeye Çözüm Arıyorum Ama Sorun Şu Hem Verilerin Silinmemesi Lazım Hemde Bootloader Kapalıyken Bunu...
Redmi Note 11 Cihazıma EU Rom Yükledim. Hattımda İnternet Bittiği İçin Mobil Veriyi Rom Yüklediğimden Belli Açmadım Bu Gün Faturam Yenilendi Ve Mobil Veriyi Açtım Ve 4.5G Yerine LTE Yazıyordu. 4.5G'den Farkı Ne Diğer Forumlarda Okudum Anlamadım Açıklarsanız Sevinirim