Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sistemiklupuseritematosuz kullanıcısının son içeriği
Merhaba arkadaşlar mi band 4 satın aldım ve Redmi Note 7 telefonuma sorunsuz bağladım kullanıyorum. Bilekliği kullanabilmek için telefonda bluetooth sürekli açık duruyor. Başka telefonlar tarafından görülebiliyor ve eşleştirme isteği gönderilebiliyor. Bluetooth dan telefona sızmalar olabiliyor...
Arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Değerler iyi olduğu için mutlu oldum gerçekten. İyiki bu telefonu almışım dedim tekrar.
Hocam sürümüm V10.3.10 global versiyon ayarlarda adaftif pil kullanımı da açık. Bide başka bir forumda mı 9t ile ilgili pil ayarları vardı ona...
Arkadaşlar telefonu alalı 15 gün kadar oluyor. Genel anlamda pil süresinden memnunum. 2 günü rahat çıkarıyor. Ama ben telefonu çok fazla kullanmıyorum bazen 2 gün bekleme süresi 5-6 saat ekran süresi alıyorum. Mesela en son 3 gün bekleme süresi 7 saat 13 dakika ekran süresi aldım ve halen %22...
Arkadaşlar interneti açınca üstte bildirim geliyor. Chrome özellik güncelleştirmesi yükleniyor diye .Bir süre sonra bu yazı gidiyor. Ara ara bu çıkıyor ve yüklendi diye falan bir bildirim olmadan kayboluyor. Neden böyle oluyor Chrome un zaten son sürümü yüklü.