sisperdesi kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Lenovo A7000 - [Miui V8][ 6.11.17 China Developer][5.0.2] OpensProject By El7is

Hocam ben usb otg ya da sd cartı mount edemiyorun sorun nedir acaba twrpde mount etmek istiyorum ve internal storageyide sıfırlamak istiyorum birde hocam bunu mu onerirsiniz yoksa 8.0.2.0 versiyonunu mu ne fark var arada bu sürüm ile birde 8.0.2.0 sürümüne sd fix kursak sorun olur mu? Romu...
  2. S

Rom Lenovo A7000 - [Miui V8][ 6.11.17 China Developer][5.0.2] OpensProject By El7is

şimdi yükleme yapıcam bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşıcam inşallah sorunsuzca kullanırım swaplama işlemini nasıl yapıyor 6.9.22 versiyonunda bu iki dosyayıda yükleyecekmiyiz swap dosyalarını
  3. S

Hocam bir.iki usteki mesajimi okudunuz mu Hocam xposed isini naptiniz sd card dahili yapabiliyor muyuz gelisme var mi rom u kurmaya cekiniyorum acikcasi bir problem ile karsilastigimda destek alamamaktan korkuyorum bu yuzden soruyorum bilgi verirseniz sevinirim ya da hangi forumda aktifseniz...
  4. S

Benim sozlerimi sakin yanlis anlamayin dogru isinoz gucunuz var ama mesela yaygin bir forumda acip duzgun bir aciklama yaparsaniz kulanici kitlesi artar diye dusunuyorum zira ulkemizde de fazla mesela sd card vs sorunu var simdi yukleyen kisi bilmiyor ya da mesela sorular soruyor cevap gecikiyor...
  5. S

Konu cok eksik daha fazla kullaniciya hitap etmek istiyoraniz turkce ve detayli bilgileri vermeniz gerekir bizim arkadaslarin sorunu burda basliyor konu acildiysa takip etmeniz gerekir sorunlari neler problemler neler dikkate almaniz gerekir sorulan sorulara cevap vermeniz gerekir. Ekran...
  6. S

Hocam sd ksrt vs sorunu yok dimi sd karti dahili yapabiliyoruz ayrica led bildirim o kadarda onemli degol baska bir skintisi bug yok dimi Birde ota uzerinden guncelleme yapamiyormuyuz
  7. S

Hocam ota uzerinden guncelleme sansimiz.olucak mi birde forumdonanimhaberde de ilgilenirseniz daha yukleme sansim.olmadi.ama sd kart hallettiniz mi birde batarya performansj ile genel kullanimdan bahseder misiniz. Bildirim problemi ya da google.play store problemi varmi
Üst Alt