Sirin2383 kullanıcısının son içeriği

1. Sirin2383

Yardım mac adresi

Ben mi note 7 kulanıcısıyım ve yeni gelen 10 güncelemesi ile artık mac adresi deiştiremiyom . Bizim evde aynı telefndan iki tane oldugu için aynı wifiye bağlanmak için eskiden mac adresimi deiştirirdim. şimdi deiştirdikten sonra wifi ac kapa olunca mac adresi eskisine geri dönüyor.(BU SRUNUN...
  2. Sirin2383

Yardım mi note 7 açılmıyor

Telefon rootlu twrp var . telefona link 2sd ile bi uygulamayı sistem uygulaması yapartken telefon birden kapandı ve açılış logosunda kalıyor bir süre sonrada faastfod moduna giriyor
  3. Sirin2383

Recovery Twrp yükleyemedim

driverları günceledim ve düzeldi oldu teşekürler
  4. Sirin2383

telefonu görüyor ama
  5. Sirin2383

bende en son bununla root atım bugun gunceleme geldi twrp silindi tekrar deniyeyim dedim hata veriyor
  6. Sirin2383

evet denedim hata veriyor tam yükleyecegi anda cihaz pc ile bağlantısını kesiyor ve telefonun sol üst köşesinde küçük bir yazı yazıyor bir tuşa basınca telefon kapanıyor
  7. Sirin2383

Mi note 7 cihazıma günceleme sorası root atmak istedim ama tek tıkla twrp yükleme aracını kulandım ama hata veriyor deneyen oldumu hiç
  8. Sirin2383

Yardım Mıuı 11 yardım yüklenmiyor

Global 10.3.12 kararlı
  9. Sirin2383

Yardım Mıuı 11 yardım yüklenmiyor

Cihaz note 7 Bu sabah mıuı 11 güncelemesi geldi ve indirdim kurulum için yeniden başlata basıyom telefon kapanıp açılıyor ve günceleme hata veriuor cihazda twrp yüklü root var...
  10. Sirin2383

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Banada günceleme geldi indirdim kur diyom ama kurmuyor twrp yüklü olduğu için olabilirmi
  11. Sirin2383

Sohbet Selamlar+ yardım

Yüklü Rom ve Versiyon NumarasıGlobal v10.3.6Telefon ModeliRedmi note 7Bootloader KilidiBilmiyorum 1hafta önce aldığım redmi note 7 cihazımla wifiye bağlanırken kesilip duruyor ve hiç bağlı kalmıyor. Cihaza imei atılmış sürüm v3.10.6 global kararlı
  12. Sirin2383

Yardım Redmi note 7 wifi kesintisi sorunu

1hafta önce aldığım redmi note 7 cihazımla wifiye bağlanırken kesilip duruyor ve hiç bağlı kalmıyor. Cihaza imei atılmış sürüm v3.10.6 global kararlı
Üst Alt