Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar , kameram biraz tozlandı ve silmek istedim , mikrofiber bezle sildim ama sanırım azcık bastırdım telefonumda yeni olduğu için çok nazik davranmaya çalışıyorum😄, bir sorun yaratır mı ? baktığımda bir sorun yok gibiydi.
Merhaba arkadaşlar telefon alıcam kendime 1 - 2 gün sonra ama bütçem fazla yok max 5.000 TL bütçem var , mi 8 mi almam daha iyi olur yoksa iphone 7 plus mu ?
(en çok kamera ,whatsapp,instagram,telefon görüşmelerinde kullanıcam)
Herkese iyi akşamlar , 3 gün sonra telefon alıcam (xiaomi) , Tasarımı iyi olan kamerası çok iyi olan ama 5000 TL aşmıyıcak telefon önerileriniz nelerdir ?