Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba
MI note3 kullanıyorum. MIUI 9.5 göncellemesinden sonra çoğu uygulamada reklam gelmeye başladı.
Tema,Güvenlik,Temizleyici......vb.
Bu uygulamalar MIUI ile gelen yazılımlar.
Sizce de çok rahatsız edici değil mi? Neden böyle bir yapıya geçtiler. Bilgisi olan var mı?
Hocam Merhaba
Bende Mİ Note 3 kullanıyorum. Samsung Bluetooth Kulaklık ile sıkıntı yaşamıyorum.
Sana bir Önerim Olacak, İlk olarak telefondan Bluetooth aç cihaz kulaklığa bağlandıktan sonra WİFi yi aç.
Ben öğle yapıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Arkadaşlar merhaba
8 Ay önce Bursa Metro Marketten 1 adet MI5 prime cep telefonu aldık. Zamanla Telefonun sağ kısmında ekranda sararma başladı.Bu sararma giderek artmaktadır.Garantili olarak EVOBT firmasını gönderdim. Gelen cevap darbeden dolayı ekran arızası var. 250 TL ücretli olarak...
Arkadaşlar merhaba
Mi note3 kullanıyorum. Asphalt temasını çok severek kullanıyorum. telefona format attım sonrasında temayı yükleyemiyorum. Neden olabilir.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba
Delta servis ile yaşadığım sorunu çok uzatmamaya karar verdim. MI note 3 telefon ile değişim yaptım.
Forum yöneticilerine, Yorum yazanlara ve Delta servis yetkililerine buradan teşekkür ediyorum.
Kardeşim sen Doğan SLX acını servise götürdüğünde 2000cc motoru 1600cc ,5 ileri şanzımanı 4 ileri verirse, Doğam yerine mercedes verse durumu kurtaramaz.
Delta serviste bana yapılan durum aynen böyle oldu. İnşallah başkalarının başına gelmez.
Den anlamıyorum neden bazı arkadaşlar benim para...
Sevgili ZENEX
Çok basit EPEY .com sitesinden çok kolay karşılaştırabiliyorsunuz. Puanlama da yapıyor.
Neden sadece 2. konuya cevap verdiniz anlayamadım. Diğer konular ilginizi çekmedi herhalde. :(
Arkadaşlar Merhaba
1.Konunun en başından beri telefon ile ilgili para iadesi istediğimi belirtmiştim. Delta servise e bunu söyledim. Biz para iadesi yapamıyoruz şeklide dönüş aldım.
2.Delta servisin verdiği teklifleri karşılaştırın, hepsi mi5 pro cihazının altında kalan cihazlar.
3.Telefonun...
Arkadaşlar bugün Delta servisten bir yetkili aradı. Yurt dışından gelen ana kartlarda rom lar ile uyuşmazlık olduğunu söyledi. benim telefomun sayasinde bunu tespit etmişler Teşekkür ettiler.
Ben inanmadım. Benim gibi bir standart kullanıcının ilk baktığı yere (ram,rom,işlemci gibi...) yerlere...
Hocam MI5 Telefondan o kadar memnundum ki anlatamam. Hatta yakınımdaki en az 5 kişiye tavsiye derek MI telefon aldırdım. Telefonda böyle bir sıkıntı olabilir kul yapımı. Ama delta servisin yaptığı MI nin teknis servis ve garanti konusunda nekadar sıkıntılı olduğunu anladım. Tavsiye ederek...
Konu ile ilgili telefonu aldığım gün hemen iletişime geçtim. Mail, telefon , Web sitesi......
Gelen Mail ''Ürünün incelenmesi için tarafımıza gönderebilirsiniz.Bu şekilde işlem yapılmamaktadır.'' oldu.
Telefonu tekrar servise gönderdim.
Bakalım ne olacak. :(
Delta servis form no:
353559
Ürünü iade etmeyi düşünüyorum.
Ürün mındar oldu artık. inanın telefondan soğudum.
Benim görüşüm ellerinde MI5Pro ana kartı yok. Telefona baktığında telefon çalışıyor. Telefondan anlamayan biri durumu uyanmaz.
Ben telefonu alırken Delta servis garantili olduğu için azda olasa güvenilir bulup...
Merhaba
10 ay kullandığım MI5 Pro cep telefonum , elimde facebook ta dolaşırken birden bire kapandı ve bir daha açılmadı.
Telefomun delta servis garantili olduğu için kargo 18.12.2017 tarihinde servise gönderdim.
Telefonun arka kapağı çatlak olduğu için benden 150 TL para istendi. kabul edip...
hocam merhaba
bootloder kilidi kapalı iken telefonun yazılı çöktü ve açılmıyor.
mi başvuru yaptım ve bootloder kilidimi açtılar. fakat telefondan geliştirici seçeneklerinden bootloder kilidi açık olmadığı için yeni yazılım yükleyemiyorum..
Ne yapmam gerekli yardmcı olabilirmisin