sinilker kullanıcısının son içeriği

1. S

Diğer Huawei akıllı Saat

Uzun bi süre sonra merhaba, Ben de sizlerin yorumlarından sonra bir iki hafta önce GT 5 Pro saatin siyah olanını huawei'nin kendi sitesinden aldım. 1200 TL kupon vardı babalar günü için ama ben 1400TL indirim kodu ile ürünü 9100 TL ye getirdim. Yanında silikon kayış ve +1 yıl garanti ile...
  2. S

Haber HongMeng OS yüklü 1 milyon Huawei telefon yolda!

Global Times gazetesinin Twitter üzerinden paylaştığı bilgiye göre, içinde Xiaomi ve OPPO’nun da bulunduğu Çin telefon üreticileri, Huawei’nin HongMengOS (ya da diğer bir adıyla Ark OS) işletim sistemini test ediyor. Çin Telefon Üreticileri HongMengOS'u Test Ediyor Olabilir
  3. S

Haber Huawei P30 Pro'nun 'Ay Modu' Yalan Çıktı

şu ana kadar en uzun süre kullandığım telefon huawei oldu. sorunsuz bir telefon. yaklaşık 1 yıldır p20 kullanıyorum hiçbir hata almadım. uygulama donmadı. telefonumda da 100 ün üzerinde uygulama vardır. kamerasını görenler de hayran kalıyor. evet reklamlarda yanıltma yoluna gidilmiş ama yine cep...
  4. S

Sohbet Huawei'ye gelen yasak

en son okuduğum haberlere göre huawei nin yapacağı işletim sistemi yine android tabanlı olacak. android uygulamaları ile uyumlu olacak. sadece Google uygulamalarına yer verilmeyecek diye yazıyordu. tabi huawei tanıtmadan yeni işletim sistemini ne dersek boş. sonbahar a doğru tanıtım...
  5. S

Uygulama Klavye tavsiye başlığı

fleksy klavye alıştım başka kullanamıyorum.
  6. S

Yardım Huawei p10 Plus

biraz geç cevap ama huawei p20 kullanıyorum, mesajlaşma uygulaması Google mesajlar, klavye swiftkey. Huawei firmalarla anlaşma yapmış olabilir. Yapılan anlaşmalar çerçevesinde Huawei benim telefonlarımda senin uygulamanı kullanacağım diyebilir.
  7. S

Yardım Huawei p10 Plus

SwiftKey yüklü geliyor. doğrudur.
  8. S

Sohbet Xiaomiden şaştığım için pişmanım

Kullandığım tüm android telefonlarda telefonların arayüzü standarttır (ios hariç), smart launcher. bence bu arayüzden daha iyisi yok. lg, samsung, huawei, xiaomi, iphone dahil bir çok telefon kullandım. arayüz derseniz bence ios. miui, emui görünüş olarak çok bir farklılıkları yok...
  9. S

Sohbet Xiaomiden şaştığım için pişmanım

xiaomi den şaştığım için pişman değilim. iki defa xiaomi aldım ikisinde de olmadı. mi5 ve mi note 3 almıştım. mi5 kasası düşme sebebi ile yamuldu. mi note 3 de uygulamalar sürekli hata veriyordu. yolda araçla giderken bağlantıda kopmalar sebebiyle internet üzerinden radyo dinleyemiyordum. mi...
  10. S

Haber Xiaomi Mi A2 ve Mi A2 Lite Tanıtıldı

satış yapılacak ülkeler arasında Türkiye olması, Xioami nin ülkemize artık resmi olarak girdiğini ya da gireceğini mi gösteriyor?
  11. S

Haber Xiaomi'nin Türkiye'ye Resmi Olarak Gelmesine Az Kaldı

oradaki telefonun fiyatında bir yanlışlık var sanırım. diğer xiaomi türkiye garantili yazan cihazlarda ithalatçı garantililer arasında 200-300 tl fark var. Yalnız xiaomi türkiye kim ? bu garantiyi nasıl aldılar?
  12. S

Haber Xiaomi'nin Türkiye'ye Resmi Olarak Gelmesine Az Kaldı

arkadaşlar merhaba, bu etkinliği takip eden var mı (gearbest-xiaomi) durum nedir ne değildir? Bilgi verebilecek olan var mı ?
  13. S

İnceleme Xiaomi mi note 3

bende neden yüz kilidi yok?
  14. S

İnceleme Xiaomi mi note 3

global stabil 9.5.3.0 sürüm güncellemesi su an geldi telefonuma.
  15. S

Satış Mi Note 3 - Satıldı

sinop. ilanda da yaziyor
Üst Alt