Singe kullanıcısının son içeriği

1. Singe

Yardım Sarj

TWRP'yi sadece Orange Fox'u kurmak için kullanıyorum. :D
  2. Singe

Yardım Redmi Note 8 qualcomm hs-usb QDloader 9008 COM 3

Flash all'ı seçerek flashlamayı denediniz mi? Resimde except storage'li olan seçenek işaretli.
  3. Singe

Yardım Sarj

Aynen öyle. Recovery olarak Orange Fox kullanmanı öneririm TWRP pek iyi çalışmıyor.
  4. Singe

Yardım Sarj

Link hayırlı olsun şimdiden, genom'un 6 kasımda çıkan sürümünü çok tavsiye ederim. Kurmak için: Format data at tekrar recovery'e yeniden başlat ilk 4 kutucuğu işaretleyerek wipe at romu kur genomu kur ve magisk kuracaksan tekrar recovery'e yeniden başlat magiski kur ve sistemi yeniden başlat
  5. Singe

Yardım Sarj

En son Pixel Experience yani sizin tabirinizle google romunda durum böyle çok memnunum, kurmadan önce şarjınızı fulleyin ve romu şarjda kurun ve ek olarak 6 kasımda çıkan genom kernel buildini de kurun çok akıcı ve hızlı olacak. 1573663132 Aslında varsayılan haliyle daha fazla ekran süresi...
  6. Singe

Yardım Adb Fastboot Devices Boş !!!

Cihazı fastboot moduna alıp laptopa bağlıyken bilgisayara sağ tıklayıp yönetten driver kurmayı deneyin
  7. Singe

Benim de küçük eski bir laptopum var usb çoklayıcı gelene kadar o minicik ekranla cebelleştim çok keyifliydi ama :D
  8. Singe

Açık olmasına gerek yok arkadaşlar fastboot ayrı adb ayrı telefon açık göndermek için gerekli o. Fastboot ise telefon kapalıyken.
  9. Singe

Intel işlemcim varken sorunsuz bir şekilde tüm fastboot işlemlerimi yapabiliyordum ne zaman AMD'ye geçtim böyle olmaya başladı, sorunun tek çözümü USB hub almak hocam başka türlü ne denerseniz deneyin yapamazsınız. Emin olun ben tüm yöntemleri denenim ve tek çözüm bu. Ben bunu aldım gayet iyi...
  10. Singe

İşlemciniz AMD mi?
  11. Singe

Yardım Mi Browser' i acilen silmem lazım lütfen yardım

Bu program ile bilgisayardan kaldırabilirsiniz, ayrıca birçok gereksiz uygulamayı da kaldırabilirsiniz. Çok iyi çalışıyor bootloader kilidinin açık olması vb. şeyleri gerektirmiyor.
  12. Singe

MIUI 11 MIUI 11 Stable geldi.

Karanlık mod tüm cihazlara gelecek, sadece always on display özelliği amoled ekranlı cihazlara gelecek.
  13. Singe

Yardım TWRP NEDEN SİLİNİR

Biraz alakasız ama daha twrp official değil, orangefox kullanmanızı öneririm çok temiz bir arayüzü var ve sorunsuz çalışıyor.
  14. Singe

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Ayarlarda MIUI sürümü yazan yerin altında çekirdek sürümü yazan yere 5-6 kez dokunun ve ondan sonra proximity sensor testi yapın büyük ihtimalle düzelir.
Üst Alt