Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TrCamera linki
DMGC linki
1591992426
Zaten rom stabil, official almadan önce uzun test edip stabil yaptıktan sonra alabiliyorlar, gecelik demek her gece build ediliyor ve minik minik yenilikler ekleniyor demek, stabil olmadığı anlamına gelmez.
Lineage OS kurarken maintainerların stock romdaki vendor gibi vendor build etmesi şart olduğundan, romu kurarken herhangi bir firmware flashlamanıza gerek yok. Format data ve 4 wipe yaptıktan sonra romu ve gapps kurun ve yeniden başlatın.
1591620628
Zaten Lineage OS kurmak isteyenler, o saflık...
Sisteme girip kilit için hazırlıkları tekrardan yapmanızı istiyor fakat sorun şu ki sisteme giremiyorsunuz.
Benim önerim cihazın arka kapağını açıp EDL moduna girip yetkili mi hesabı (en son satıldığında 200 tl idi diye hatırlıyorum ama sanırım artık satılmıyor) ile tekrar stock rom flashlamak.
Arkadaşlar son çıkan Mi Flash sürümünde bu sorun var, 2017/12/12 sürümünü kullanın sorunsuz çalışıyor (ben de kullanıyorum).
Buradan v20171212 olanı indirin.
Note 6 Pro'nun eu romu ile global stabil romu aynı zaten aradaki tek fark reklamların olmaması :D
1580658040
Crdroid'de 10 saat ekran süresi almak çok kolay (Redmi Note 7 için) ayrıca rom çok akıcı ama şuanlık Pixel Experience'dayım o da çok iyi.
Malum MIUI custom kernel pek sevmez, ya wifi bozulur ya bluetooth. Bloblarla alakalı ama yapacak bir şey yok
1580584252
Aynı sorun Euda bende de var 3-4 uygulama olsa bile 10 fps animasyonlu.
Tam MIUI amiral gemisi cihazlar içindir diye karar kılacağım diyorum ve Redmi Note 5 Pro'daki akıcı miui'ı görünce boşluğa düşüyorum. Niye Xiaomi niye
3 aydır güncelleme de vermiyor artık bir şeyler yapsa...