Singe kullanıcısının son içeriği

1. Singe

Rom Efsane gelmek üzere Resmi LineageOS 17.1

Hayır o dediğiniz unofficial build için geçerli olabilir, official lineage os kendi kernelini yani "lineageos" kernelini kullanır.
  2. Singe

TrCamera linki DMGC linki 1591992426 Zaten rom stabil, official almadan önce uzun test edip stabil yaptıktan sonra alabiliyorlar, gecelik demek her gece build ediliyor ve minik minik yenilikler ekleniyor demek, stabil olmadığı anlamına gelmez.
  3. Singe

TrCamera ve DMGC ikilisi çok güzel çalışıyor, denemenizi öneririm.
  4. Singe

Rehber Mi A2 Lite Android Pie'dan Oreo'ya geri dönüş

Çözüm dosyasının linki yenilendi, denemek isteyen arkadaşlar tekrar yapabilir.
  5. Singe

Lineage OS kurarken maintainerların stock romdaki vendor gibi vendor build etmesi şart olduğundan, romu kurarken herhangi bir firmware flashlamanıza gerek yok. Format data ve 4 wipe yaptıktan sonra romu ve gapps kurun ve yeniden başlatın. 1591620628 Zaten Lineage OS kurmak isteyenler, o saflık...
  6. Singe

Yardım Sistem uygulamalarını güncelleyememe

Güncellemeleri kaldır seçeneği ile eski haline döndürebilir.
  7. Singe

Yardım Sistem uygulamalarını güncelleyememe

Geliştirici seçeneklerinden usb ile yüklemeyi aktif et Bilgisayardan ADB ile yükle "adb install apkismi.apk"
  8. Singe

Rom Eu.rom in mi room out

Eu'da dünyanın lagi var kimse farketmiyor galiba, ana ekranda sağa sola kaydırırken bile lag var gerçekten eu diyenleri anlamıyorum.
  9. Singe

Yardım telefon bricked oldu.

Sisteme girip kilit için hazırlıkları tekrardan yapmanızı istiyor fakat sorun şu ki sisteme giremiyorsunuz. Benim önerim cihazın arka kapağını açıp EDL moduna girip yetkili mi hesabı (en son satıldığında 200 tl idi diye hatırlıyorum ama sanırım artık satılmıyor) ile tekrar stock rom flashlamak.
  10. Singe

Soru Kaç Çeşit Note 7 Var???

Ek olarak Hindistan sürümü Redmi Note 7s olarak geçiyor.
  11. Singe

Yardım Mi flash tool

Arkadaşlar son çıkan Mi Flash sürümünde bu sorun var, 2017/12/12 sürümünü kullanın sorunsuz çalışıyor (ben de kullanıyorum). Buradan v20171212 olanı indirin.
  12. Singe

Rom En iyisi eu.rom

Note 6 Pro'nun eu romu ile global stabil romu aynı zaten aradaki tek fark reklamların olmaması :D 1580658040 Crdroid'de 10 saat ekran süresi almak çok kolay (Redmi Note 7 için) ayrıca rom çok akıcı ama şuanlık Pixel Experience'dayım o da çok iyi.
  13. Singe

İnceleme Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları

Malum MIUI custom kernel pek sevmez, ya wifi bozulur ya bluetooth. Bloblarla alakalı ama yapacak bir şey yok 1580584252 Aynı sorun Euda bende de var 3-4 uygulama olsa bile 10 fps animasyonlu.
  14. Singe

Siz amiral gemisi cihazlar kullanıyorsunuz, bir de Redmi Note 7'deki eu'yu görün laglardan geçilmiyor.
  15. Singe

Tam MIUI amiral gemisi cihazlar içindir diye karar kılacağım diyorum ve Redmi Note 5 Pro'daki akıcı miui'ı görünce boşluğa düşüyorum. Niye Xiaomi niye 3 aydır güncelleme de vermiyor artık bir şeyler yapsa...
Üst Alt