Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güncelleme gere çekildi zaten 1. nesil için. alternatif yolları deneyecekseniz bile geçmeyin derim şahsen. ben geçmiştim, android 9'a geri döndürdüm cihazı.
son cümlenizi yaptım ben iki ayı aşkın süredir kullanıyorum. eski alışkanlık aradığım şeyler varmı, var tabi ki de. ama rom yükle, yedek yükle, tekrar cihaz eşleştir, tekrar ayarla vs. vs. vs. bunlardan kurtuldum.
abi, bende artık sürekli yükle, düzenle, yedek yükle, cihaz eşleştir, bankacılık yeniden giriş yap olayından bıktığım için ios'a geçtim. iyi ki de geçmişim, elim ayağım düzgün duruyor, yeni rom çıkmış deneyeyim derdi yok. tabi bunda da public betadan devam ediyorum.
uygun recovery yüklediyseniz, önce format data yapacaksınız ve reboot recovery yapacaksanız. sonra sırayla firmware ve romu kuracaksanız, tekrar format data yapıp kullanabilirsiniz. unutmayın format data yapınca tüm verileriniz silinir.
flac şart değil 320 kbps de olur derseniz telegramda deezer müzik botu var, şarkıyı yazıyorsunuz indiriyor telefona yada pc uygulamasından bilgisayara.
benim cihaz android 12 alan cihazlardan idi, ben pek sevemedim. zaman zaman yeniden başlatmaz isem takılmalar ve kasıntılar vardı. portekizli veya ispanyol bir eleman downgrade tarif etmiş youtube da videosu var ona bakarak sıkıntısız olarak dowgrade yaptım tek gereken iki ucu erkek usb kablosu...
iptv falan izlemeyecekseniz hepsi de olur bence, önceliğiniz iptv ise ben turknet derim. uzun yıllardır kullanıyorum, bu yıl ile birlikte iki yıldır peşin ödeme yapıp kullanıyorum.
aero kullanıyorum, son bir kaç gündür çıkıyor bende de. geliştirici bir çözüm bulur kanısındayım. tweet attım ama direkt ulaşabilecek varsa o yazsın kendisine (aero için)