sincerelym kullanıcısının son içeriği

1. sincerelym

Yardım Modem arayüzünde telefonun adı gözükmüyor.

Merhaba arkadaşlar. Bir problemim var. Bağlandığım evdeki wifi ağında telefonumun ismi gözükmüyor. İşyerinde kullandığım huawei modemde de aynı şekilde. Evde hanım ve çocukların telefonlarının isimleri, bilgisayar isimleri gözükürken benim telefonun ismi * olarak gözüküyor. Sizce neden olabilir...
  2. sincerelym

Alış Alınık 2017 yılı öncesi üretim SD/MicroSD kart.

Aracımın haritasını güncellemek maksadıyla, 2017 yılı öncesi üretim olmak kaydıyla, aşağıdaki listede olan kartlardan sıfır veyahut kullanılmış, çalışır durumda herhangi birinden elinde olan varsa ücreti mukabilinde talibim. - Samsung Evo/Evo+ manufactured prior to summer 2016 - Samsung Evo...
  3. sincerelym

Mod Redmi K20/Mi 9T MixMode [MIUI 11]

Mi-globe beta da çalışıyor. Teşekkürler.
  4. sincerelym

Çözüldü 9T Twrp sorunu - Çözüldü

Kaç gündür aynı sorunla boğuşuyorum, ama Mi-room ile. Mi-room sitesindeki twrp'yi indirip mi-rom miui 11 android 10 beta yada miui 10 android 9 stabil kurabilirsiniz. Ama bu sefer de Mi-room da sıkıșacaksınız.
  5. sincerelym

Yardım Miui kelime tahmini ve klavye çakışması

Sistemin kelime tahmini mi varmış :?drunk~~
  6. sincerelym

Yardım Miui kelime tahmini ve klavye çakışması

Swiftkey klavyede, ayarlar/yazma & otomatik düzeltme/hızlı tahmin ekle 'yi pasif hale getiriniz.
  7. sincerelym

Yardım Mİ 9 T - K20 Dual Speaker MOD

Bekliyorum bende ama yok mod, yoksa çıktı mı?
  8. sincerelym

Mod CustoMIUIzer (Modül)

Miui11 android 10 da çalışmıyor sürekli atıyor maalesef.
  9. sincerelym

Ana Başlık Android 10 için Xposed Kurulumu [Magisk Modülü]

Güzel konu, çok teşekkürler. Mi 9T mi-room betada da çalışıyor. Hatta instagram ve twitter reklam engelleme modüllerini kurdum bile. Önerebileceğiniz yararlı modül varmıdır?
  10. sincerelym

Soru MiRoom, EU Rom (Mi 9T) Tavsiye

Hocam, özür diliyorum yanlış anlamayın lütfen, 2012 yılından beri yapıyorum bu rom/recovery yükleme işlerini. LR team twrp'sini de denedim ama sonuç değişmedi maalesef. Mi-room sitesindeki twrp de eu rom ve revos yüklerken hata almıyorum fakat açılmıyor telefon, bir süre mi logosunda kalıp...
  11. sincerelym

Rom. 1573731625 Bunu da denetim diye hatırlıyorum. Akşam eve geçince denerim gene. Teşekkürler. Düzeltme; Konuya bakınca hatırladım, hocam bunu da denemiştim fakat tek tuş yükleme çalışmadı yani yüklenmedi twrp, image dosyasıyla yüklemeye çalıştığımda ise yüklenmemişti. Bu arada bunları...
  12. sincerelym

Üstadım, mi-room kendi twrp'sini kullanıyorum. 3.3.1.4 versiyonu. Bir kaç tane denedim, resmi twrp çıkmadı 9t için, sizin bahsettiğiniz hangisi ? Varsa link alabilirmiyim?
  13. sincerelym

Konu mi 9t konusuydu o yüzden sormuştum. Teşekkürler. Ne yaptıysam deneyemedim mi-room seviyoum ama diğer romlarıda denemek istiyorum fakat hep bootloop ta kalıyor cihaz.
  14. sincerelym

Merhaba, hangi twrp ile geçtiniz? Bende mi-room kullanıyorum ama hangi twrp ve romu (revos, eu, mi-globe) denediysem hepsinde bootloopta kaldı cihaz.
  15. sincerelym

Sohbet Android ile İmtihanım

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Üst Alt