sinansefa6671 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Outlook root gizleme

Zaten en başta KernelSu yüklemek istemiştim ama telefonuma uygun versiyon ya yok ya da ben bulamadım 1743772075 1743772215 Link paylaşabilir misiniz.
  2. S

Soru Outlook root gizleme

Arkadaşlar selamün aleyküm. Ben telefonumda outlook uygulamasını normalde telefonum rootlu olmasına rağmen kullanabiliyordum. Ama şirket hesabımı girdiğimde magiskten root u gizlememe rağmen outlook root u algılıyor. Nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. S

Yardım Root Gizleme Banka Uygulamaları

Aynısını bende denedim ama bende olmadı. Magisk uygulamasına Shamiko modülünü kurduktan sonra düzeldi. Düzelmeyen varsa bunu da deneyebilir.
  4. S

Yardım LineageOS Leica Camera

Selamün Aleyküm arkadaşlar Redm note 9s telefonumda LineageOS 21 sürümü yüklü ama kamera uygulamasını beğenmedim. bu roma uyumlu leica, gcam vb kamera uygulamaları var mı önerebileceğiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. S

Soru Redmi Note 9S için sorunsuz ROM önerisi

Arkadaşlar custom rom olarak Lineage Os kurmayı düşünüyorum. Daha önce kullanan var mı tavsiye eder misiniz
  6. S

Karşılaştırma X6 pro 5G vs note 13 pro 5G

Selamün aleyküm Arkadaşlar Poco X6 pro 5g ile Redmi note 13 pro 5g modelleri arasında kararsız kaldım. Sizin tercihiniz hangisi olurdu.
  7. S

Yardım Sorun çözülemiyor Uzman birisini arıyorum-ss bıraktım

Aynı hatayı önceden bende almıştım. Güncel Mi flash tool kullandığımda almıştım aynı hatayı. Youtube da bir videoda görmüştüm Mi flash 20180528 sürümünü kullandığımda sorunsuz bir şekilde flash işlemini tamamladım.
  8. S

Ana Başlık Mobil Fotoğrafçılık | Paylaşım Konusu

Cihaz: Redmi Note 9S Kamera Uygulaması: Stock Kullanılan Ayarlar: Macro kamera
  9. S

Yardım İki kere yeniden başlama

Dediğin gibi büyük ihtimalle o yüzden çünkü her öyle olduğunda kendi duvar kağıdım gidiyor yerine stok mıuı duvar kağıdı geliyor
  10. S

Yardım İki kere yeniden başlama

Arkadaşlar Telefonum yeniden başlatınca tam açılacakken kendiliğinden kapanıp yeniden tekrar açılıyor yani duvar kağıdını gördüğüm an tekrar başlıyor ve bu sefer normal bir şekilde açılıyor sizce sebebi nedir? Cihazda bootloop saver modülü var fakat cihaz açıldığında kontrol ettim bütün modüller...
  11. S

Mod Redmi Note 9 S/PRO Dolby Digital Plus v7.2 [ANDROİD 10]

Arkadaşlar linkleri tekrar atma şansınız var mı?
  12. S

Sohbet İşlemci ve anakart uyumu

Arkadaşlar selamün aleyküm benim bir sorum olacaktı. İntel i3 12100F işlemci ile MSI Pro B660M G model anakart birbiri ile uyumlu bir şekilde herhangi bir sıkıntı olmadan çalışır mı? Yardımcı olursanız sevinirim
  13. S

Yardım miui-blockota-lime

IMEI E-Devletten kontrol ettiğimde "imalat yoluyla kaydedilen IMEI" yazıyor. Xiaomi verify üzerinden baktığımda telefon orjinal görünüyor 1685197230 Ek olarak garanti firması Mıuı Türkiye değil Salcomp Turkey diye bir firmanın etiketi var içinde. Herhangi bir sıkıntı olur mu?
Üst Alt