Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamün aleyküm. Ben telefonumda outlook uygulamasını normalde telefonum rootlu olmasına rağmen kullanabiliyordum. Ama şirket hesabımı girdiğimde magiskten root u gizlememe rağmen outlook root u algılıyor. Nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı hatayı önceden bende almıştım.
Güncel Mi flash tool kullandığımda almıştım aynı hatayı. Youtube da bir videoda görmüştüm Mi flash 20180528 sürümünü kullandığımda sorunsuz bir şekilde flash işlemini tamamladım.
Arkadaşlar Telefonum yeniden başlatınca tam açılacakken kendiliğinden kapanıp yeniden tekrar açılıyor yani duvar kağıdını gördüğüm an tekrar başlıyor ve bu sefer normal bir şekilde açılıyor sizce sebebi nedir?
Cihazda bootloop saver modülü var fakat cihaz açıldığında kontrol ettim bütün modüller...
Arkadaşlar selamün aleyküm benim bir sorum olacaktı.
İntel i3 12100F işlemci ile MSI Pro B660M G model anakart birbiri ile uyumlu bir şekilde herhangi bir sıkıntı olmadan çalışır mı?
Yardımcı olursanız sevinirim
IMEI E-Devletten kontrol ettiğimde "imalat yoluyla kaydedilen IMEI" yazıyor.
Xiaomi verify üzerinden baktığımda telefon orjinal görünüyor
1685197230
Ek olarak garanti firması Mıuı Türkiye değil Salcomp Turkey diye bir firmanın etiketi var içinde. Herhangi bir sıkıntı olur mu?