sinansefa6671 kullanıcısının son içeriği

1. S

Karşılaştırma X6 pro 5G vs note 13 pro 5G

Selamün aleyküm Arkadaşlar Poco X6 pro 5g ile Redmi note 13 pro 5g modelleri arasında kararsız kaldım. Sizin tercihiniz hangisi olurdu.
  2. S

Yardım İki kere yeniden başlama

Arkadaşlar Telefonum yeniden başlatınca tam açılacakken kendiliğinden kapanıp yeniden tekrar açılıyor yani duvar kağıdını gördüğüm an tekrar başlıyor ve bu sefer normal bir şekilde açılıyor sizce sebebi nedir? Cihazda bootloop saver modülü var fakat cihaz açıldığında kontrol ettim bütün modüller...
  3. S

Sohbet İşlemci ve anakart uyumu

Arkadaşlar selamün aleyküm benim bir sorum olacaktı. İntel i3 12100F işlemci ile MSI Pro B660M G model anakart birbiri ile uyumlu bir şekilde herhangi bir sıkıntı olmadan çalışır mı? Yardımcı olursanız sevinirim
  4. S

Yardım miui-blockota-lime

Arkadaşlar ben sıfır redmi 9T telefon aldım. Kurduktan sonra dosyalarda (miui-blockota-lime_tr_global-V12.5.5.0.RJQTRXM-V12.5.7.0.RJQTRXM-ad0ec3e7a7-11.0.zip) isimli bir dosya fark ettim. Bu dosyanın sıfır telefondan çıkması bir sıkıntı yapar mı. Bilgi verirseniz sevinirim
  5. S

Çözüldü Redmi note 9s telefona pro romu kurmak

Arkadaşlar benim note 9s telefonum var. Bu telefona note 9 pro romu yüklesem bir sıkıntı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Üst Alt