Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum mi14 ultra server kayıtlı sorunum şu iki hattim var hattimin birisi telefonun içindeki hattıma yönlendirmede sorunum şu yönlendirmeden çağrı gelince konuşma yapamıyorum ne ses geliyor ne ses gidiyor insanlar arıyorlar ancak asla konuşma yapamıyorum bu konu hakkında destek rica ediyorum
Halen bende sorun devam etmekte kafayı yemek üzereyim arkadaş 30.000 TL verdim saat aldım 40.000 TL'ye telefon geldi Total 70.000 TL para verdim sonuç rezalet meajalri okuyamıyorum böyle saçmalık olamaz gerçekten iğrenç ve rezil bir durum 🤬
Merhaba mi14 ultra cihaz kullanıyorum hypres beta surumune kayıt olmuştum 2 global olarak geldi yükledim aynı zamanda bu güncellemeden öncede Huawei ultimate saatimi kullanıyordum ve bildirimler tıkır tıkır düşüyordu telefonu cebimden çıkartmak zorunda kalmıyordum. Ancak şimdi bankadan yada...