Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba gençler iti günler herkese
Abimde mi 11t pro var. Çift hat kayıtlı bl kilisi açık. Görsel de gördüğünüz gibi hata veriyor. Durduk yere olmus. Galiba modem dosyası atılması gerekiyor. Ama modem dosyasini nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz?
Merhabalar elimde oppo nun orijinal 33w şarj başlığı var. Kablom yok. İnternetten bitane orijinal kablo buldum ama xiaomi kutu çıkması kablo, 6A kadar destekliyor. O kabloyu kullansam bir sıkıntı olur mu?
Merhabalar cihazim mi 11 lite 5G NE (lisa) SD 778G
Direnç ile kayıt ediliyormuş. Ben daha kayıt ettirmedim. Sağlam birileri varmı bu forumda güvendiginiz kaydı düzgün yapabilcek birisi?
Merhabalar mi 11 lite 5G ne cihazımda miui 14 ile bu ekran süresini alıyorum. AOSP romlara geçsem veya miui 12.5.1 in bu cihaz da iyi olduğu söyleniyor. O romlara geçsem daha fazla ekran süresi alirmiyim?
1687890890
Bu arada miui 14 ile ayarlar da pil kısmında ekran suresi kalkmış. Bu yüzden...
Merhabalar cihazım mi 6X (A2 den 6X e çevirdim yani band20 ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum)
Cihazı 4G ye aldığımda geceden sabah bırakınca %20 gibi şarj boşa gidiyor ama 3G de iken aynı durum da %1-2 gidiyor bunun sebebi ne olabilir?
Not(tüm MIUI romlarda aynı sorunu yaşıyorum)
Herkese iyi forumlar. Bir sorunum var. Cihaz 4.5g de iken volte açık yada kapalı farketmez, akşamdan sabaha bırakınca %20 %30 arası şarj yiyor. Aynı durum 3g de iken Max %3-4 yiyor. Sebebi ne olabilir? 3g yeterli kalmıyor bazen mobil veri veya telefon görüşmelerinde. Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba gençler.4.5g de Mobil veri açıyorum ama E olarak gözüküyor. Ve volte açık olmasina rağmen üstte simge gözükmüyor nedendir acaba?
Daha önce aynı yerde ve zamanda çekiyordu. Onunla alakası olduğunu düşünmüyorum.
1597947283
1597947300
Yardımcı olabilecek biri varmı
herkese iyi forumlar. MIUI center clock modu bileniniz vardır. Bu mod şu anda bulabildiğim tek yer mi globe rom da olması. başka herhangi biryerden miui cihazlar için bilen varsa yardımcı olabilir mi?
veya mi globe sitesinde kendi cihazıma uygun olan mıuı center clock modu indirip, şuan ki miui...