Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce bende Çin sürüm 13 Ultra kullandım Asla bu Whatsap engeline takılmadım. Ama şimdi çok bilmişler diyecek ki modlu wp kullandıysan olur :) Numara sıfır alındı 3 aylık numara Ve maalesef bl açık cihazlarda asla giriş yapmama izin vermiyor. . . Çözüm için Root vs lazım ama oda banka işleri...
Asıl can alıcı soru . Eu rom da integrity hâlâ yok değil mi ? Çin sürüm bir 17 Promax aldığımızda Whatsap direk ban atacak mı ? Çoğu kişide bu eu rom merağı yüzünden bl açık ve Whatsap a giriş yapılamıyor.
Ancak bl Kapatıldığında giriş yapılabiliyor.
Bl Açık şekilde Wp nasıl kullanım yapıyorsunuz ? Root vs atmadan bunun çözümü nedir ? Daha önce İllegal Wp kullanmadığım halde Eu'ya geçince wp Orijinal uygulama kur uyarısı verdi , Bildirdim hesabı açmamışlardı. Mecburen BL kapatıp Rusya'ya geçmek zorunda kalmıştım.
Her ikisi de faiş fiyat çekiyor en azından 3-4 bin fark var . Face'de 2 kişi , Şiyar Serhat Güler ve Fatih Kızıltepe 'den Dünya kadar cihaz aldım sıfır sıkıntı.