Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bootloader için tekrar bekleyemezdim, pcyr yeniden başlatıp, Zenex in verdiği miflash ile sorunsuz kurdum. Miclouddan da geri yükleme yaptım, mis! Root ve twrp uzak dursun artık benden. Miui çok zor bu konularda çok sorun çıkardı.
Merhaba,
Rootlu ve TWRP yüklü cihazımda 8.0.5.0 yüklüydü ve resmi sitedeki MM updateli 8.1. zip dosyasını indirdim ve güncelle dedim. Twrp açıldı 5dk kadar kurulum devam etti ve sonuna geldiğinde cihaz kapandı ve açılmadı. Güce basılı tutunca mi logosu bi anlık görünüyor ama geri gidiyor...
Redmi Note 3 Pro cihazımı bir mi hesap sıkıntısı yüzünden twrp ile eu romunu kurdum. Yine aynı sıkıntı yaşayınca twrp ile aldığım yedeği tekrar kurup restart ederken ekran açılmadı. Ardından da kırmızı ışık yanıp sönmesi başladı. İçini açıp pili ve usb kablolarını çıkarıp takıp bir şekilde...
Geçen hafta daha önce de sipariş verip güvenle satın alımı yaptığım geekbuying ülke koşulları diyip göndermedi, banggooddan yola çıktı. yine daha önce bannggooddan alışveriş yapıp sıkıntısız teslim almıştım.
Snapdragon işlemcili, Imei atımını ben kendim yaptım ama sonrasında sıkıntı oldu ve ben RepairM@n e yolladım fakat o da benim hesabımı girmiş olmalı çünkü hesap mailimi ve şifremi ardından teleofnuma gelen sms kodunu istedi.
Bir de geçenlerde facebook hesabımı da ekleyeyim dedim hesaba...
Onu birkaç kez denedim ama açılışta mi hesabı es geçemiyorum o bölüm geldiği anda bu cihaz 188***558 numaralı hesapla eşleşti şifrenizi girin diyor. 170li hesabımın şifresiyle giriyorum ve o alanı geçip sms doğrulamaya geliyorum. Cep nomu gösterip sms yollandı gelen şifreyi girin diyor. Ama o...