sinancatak kullanıcısının son içeriği

1. S

Kernel Redmi Note 3 Sd "Çift Tık ile Uyandırma"

Bu kernelle alakalı birkaç püf noktası söyleyebilir misiniz? Çift tıkla uyanma dışında neler önerirsiniz. Varsayılan ayarlarda kalsa da olur mu?
  2. S

Update sonrası cihaz açılmaması, kırmızı led yanıp sönme

Bootloader için tekrar bekleyemezdim, pcyr yeniden başlatıp, Zenex in verdiği miflash ile sorunsuz kurdum. Miclouddan da geri yükleme yaptım, mis! Root ve twrp uzak dursun artık benden. Miui çok zor bu konularda çok sorun çıkardı.
  3. S

Evet bootoader kilidim kapanmış
  4. S

Bu sefer de böyle bir hata
  5. S

700sn oldu bitmedi, normal mi? 900...1100.. telefonda da kırmzı ışık yanıp sönmeye devam ediyor
  6. S

Merhaba, Rootlu ve TWRP yüklü cihazımda 8.0.5.0 yüklüydü ve resmi sitedeki MM updateli 8.1. zip dosyasını indirdim ve güncelle dedim. Twrp açıldı 5dk kadar kurulum devam etti ve sonuna geldiğinde cihaz kapandı ve açılmadı. Güce basılı tutunca mi logosu bi anlık görünüyor ama geri gidiyor...
  7. S

Yardım Kırmızı ışık yanıp sönüyor ve şarj almıyor. Boot etmiyor

Redmi Note 3 Pro cihazımı bir mi hesap sıkıntısı yüzünden twrp ile eu romunu kurdum. Yine aynı sıkıntı yaşayınca twrp ile aldığım yedeği tekrar kurup restart ederken ekran açılmadı. Ardından da kırmızı ışık yanıp sönmesi başladı. İçini açıp pili ve usb kablolarını çıkarıp takıp bir şekilde...
  8. S

Alış Çin'den Mi5sPlus Alımı için Site Tavsiyesi

Geçen hafta daha önce de sipariş verip güvenle satın alımı yaptığım geekbuying ülke koşulları diyip göndermedi, banggooddan yola çıktı. yine daha önce bannggooddan alışveriş yapıp sıkıntısız teslim almıştım.
  9. S

Yardım Miui Hesap etkinleştirme hatası

OK tekrar kendisiyle iletişimde olayım madem
  10. S

Snapdragon işlemcili, Imei atımını ben kendim yaptım ama sonrasında sıkıntı oldu ve ben RepairM@n e yolladım fakat o da benim hesabımı girmiş olmalı çünkü hesap mailimi ve şifremi ardından teleofnuma gelen sms kodunu istedi. Bir de geçenlerde facebook hesabımı da ekleyeyim dedim hesaba...
  11. S

Nedir peki yapılması gereken?
  12. S

Onu birkaç kez denedim ama açılışta mi hesabı es geçemiyorum o bölüm geldiği anda bu cihaz 188***558 numaralı hesapla eşleşti şifrenizi girin diyor. 170li hesabımın şifresiyle giriyorum ve o alanı geçip sms doğrulamaya geliyorum. Cep nomu gösterip sms yollandı gelen şifreyi girin diyor. Ama o...
Üst Alt