Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar bugün xiaomi 13 pro cihazımın iadesini onayladılar. biraz uzun bir bekleme süresi oldu ama yine de iademi yaptılar. bende bugün Xiaomi Türkiye garantili 14T pro sipariş ettim. yine PTTAVM den bakalım ürün nasıl gelecek bu üründe de problem yaşarsam artık PTT den alışveriş yapmam...
Evet garantili olmadığını bilerek alırsanız tercih meseli olur. yoksa garantisiz olarak almak istesem global 15t pro var 28 bine ya da çin sürümü mi 15 pro var sıfır cihazlar. sonrasında da riskli felan kullanırdık.
Teşekkürler bugün kargo ile gönderdim bakalım ürünü sonuç ne olacak. neticeyi yazarım foruma. birde sizin ürün türkiye garantili ürün mü idi güncellemeleri nasıl alıyordunuz
Merhabalar;
Öncellikler bilgilendirme için teşekkürler. Ancak şöyle bir durum var bana gönderdikleri cihaz kvk garantili ama garanti süresi 1 yıl. Problem burada benim rahatsız olduğum nokta 1 yıl garantiyi yenilenmiş cihazlara veriyorlar. ayrıca sitede herhangi bir ithalatçı garantili 1 yıl...
tekrar merhabalar arkadaşlar,
Bugün xiaomi teknik desteği aradım benden telefonun imei numarasını istediler kontrol ettiklerinde telefonum global yurtdışı sürümü imiş onu söylediler. ben cihazı pttavm den almıştım, sonrasında pttavm destek ile görüştüm cihazın yurtdışı olduğunu söylediklerini...
Merhabalar arkadaşlar yeni Türkiye garantili Mi 13 pro cihaz aldım. Cihaz android 13 ve MiUİ 14.0.9.0 (TNBMIXM) sürümünde. bu cihazlara bildiğim kadarı ile android 15 ve hyper os geldi. Ama güncellemeleri kontrol et dediğim de mevcut güncelleme uyarısı yok alıyorum. Telefonu daha yeni kullanmaya...