Simgetuna2411 kullanıcısının son içeriği

1. Simgetuna2411

Soru Telefon şarj olurken çabuk oluyor fakat hem aşırı ısınıyor hemde gece şarjım fulken sabah şarja takın diye uyarı geliyor

Bu arada hayır ilk gün düzeldi smdi gene aynı oldu 100 dü şarjdan çıkardım birden 55 oldu
  2. Simgetuna2411

Soru Telefon şarj olurken çabuk oluyor fakat hem aşırı ısınıyor hemde gece şarjım fulken sabah şarja takın diye uyarı geliyor

Anladım yani aldıgımdan beri bu şekilde eşimde de aynı sorun var isimler değişik oluyor yani çiğ köfte yazıyorum giğ olarak değişiyor
  3. Simgetuna2411

Şimdilik düzeldi gibi duruyor birde bi sorum daha olacak bu rehberdeki kişiler 2 günde bir harflerin yeri değişiyor bu neyden oluyor acaba mesela özgü diye kaydettiğim kişi vcgö diye görünüyor ??
  4. Simgetuna2411

Tamam ozaman gece şarjı fulken bırakıricam bakalım sabah ne olacak yani garantiye yollamak istemiyorum bide virüs filan şimdi Allah bilir ne zaman gelir geri
  5. Simgetuna2411

Ben çıldırmak üzereyim az kaldı telefonu begenerek ve isteyerek aldım eşimde aynısını kullanıyor fakat onda böyle sıkıntılar yok benim cihazımın sıkıntısı ise gece telefonun wifisini dahi kapattıgımda halde şarjı 85 de bırakıyorum uyandıgım zaman şarja takın uyarısı geliyor bi bakıyorum %8 e...
Üst Alt