silkeater kullanıcısının son içeriği

1. silkeater

Rom Redmi Note 9S/9 Pro/Pro Max (Miatoll) - AOSP Android 16 ROM

Selamlar Miatoll kullanıcıları, Geçen aydan beri miatoll'a Android 16 gelmiştir ve bu forumda fark eden olmamış ve paylaşmak isterim. İyi kullanmalar! Yapan : Cosmic Tarih : 15.06.2025 Boyut : 2,5GB İndirme Linkleri: 1 (Tejas101K) [link gitti] -- 2 (Drive) [ŞU ANLIK ÇALIŞAN] Notlar: Material 3...
  2. silkeater

Yardım Play Store sürüm yetersizliği

Hocam APK'lar,gbox deneyebilinir.
  3. silkeater

Soru Bu Redmi'yi buldum,sizce iyi mi

Hocam geç baktığım için kusura bakmayın. Hala kullandığım Paypal ingiltere hesabım var paypal.com/uk yazarak giriş yapabiliyorum (business hesabı açtım girmek için ama para yükleme oluyor.) Ülke getirme işi kolay,bu iş forward2me ile oluyor,adamlara 8 pound ödeyerek size bir adres veriyor...
  4. silkeater

Sohbet Google Pixel 9 Pro XL aldım,2 ay kullandıktan sonra noldu? : Part 1

Çevrimdışı olmamın sebesi bu pixel'den dolayıdır,türk lirasını ruble'ye çevirip Google Pixel 9 Pro XL Aldıktan sonra türkiye'ye gelip imei kayır yaptırmak lazımdı,ve yaptım (çok para gitti ;() Ve One UI 7.0 gsi kullandıktan sonra bunu fark ettim,bu biraz değişikti nasılsa,hemen burda...
  5. silkeater

Yardım mi oem kilit 359hours yazdı anında açabilenler ücretli? redmi note 7

H.kadioglu abimiz sanırım ücretli yapabiliyordu.
  6. silkeater

Yardım Eski telefondan yeni telefona taşıma

Direnç kayıtlı olsa bile imei gitmez. Ve ayarlardanda sıfırlama yapabilirsiniz.
  7. silkeater

Sohbet Selamın Aleyküm Hayırlı Cumalar.

Hayır cumalar,forum'a hoşgeldiniz.
  8. silkeater

Yardım Redmi 13C hardbrick oldu

https://xdaforums.com/t/unbrick-xiaomi-redmi-13c-4g-sp-flash-tool.4675540/ Bu 4g modeli için.
  9. silkeater

Yardım Eski telefondan yeni telefona taşıma

google'un aktarma şeyi var,telefonu kurunca gorursunuz.
  10. silkeater

Soru Redmi note 10 pro hyperos

sweetin'e de olur.
Üst Alt