Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
link ölmüş benim halime de çözüm olur mu sizin rom?
Çözüm bulabilen var mı, official cn rom indirdim onu local manual update ile yapmaya kalkınca official olmadığını söylüyor romun. Şimdi global son güncel rom ve bir üst versiyon romu indiriyorum onlarla da deneyeceğim aynı hatayı mı verecek ne...
Çözüm bulabilen var mı, official cn rom indirdim onu local manual update ile yapmaya kalkınca official olmadığını söylüyor romun. Şimdi global son güncel rom ve bir üst versiyon romu indiriyorum onlarla da deneyeceğim aynı hatayı mı verecek ne olacak, normalde cn cihazı, direnç yok, BL kapalı...
aynı problemle uğraşıyorum saatlerdir. Elle telefon içine romu atarak ordan updat package seçiyorum, cn official rom olmasına rağmen rom official değil diyor yüklemiyor. Cihaz cn, yüklü olan fake global rom 1.02.0.unamixm, yani şimdi çin romuna unofficial diyorsa(bootloader kilidi açık değil)...