sieda21 kullanıcısının son içeriği

1. sieda21

Soru Duvar kağıdı indiremiyorum

Temalarda duvar kağıdı indirmek istiyorum resim yüklenmiyor diyor. Sebebini bilen varsa beri gelsin bea Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. sieda21

Alış Mi Pad 2

Mi Pad 2 satan var mı acaba Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. sieda21

Haber mi mix n11 de satışta

aynen fiyatlar çok saçma oluyor. eğer anlatılanlar olursa ötv %25 den %40 a çıkarsa o zaman fiyatları görelim.
  4. sieda21

Haber mi mix n11 de satışta

128 gb fiyatı bu tabi. http://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-mix-64citasiz-ekran-45g-16mp-128gb-4gb-ram-4400mah-P149813127
  5. sieda21

Madalya Yorum yap Madalyayı Kap

redmi note 3 pro ya youm yaptım. ali kemal derin
  6. sieda21

Madalya Yorum yap Madalyayı Kap

redmi note 3 pro ya youm yaptım. ali kemal derin
  7. sieda21

redmi note 3 pro 8.1.1

Aynen parmak izi çok hızlandı. Menü mi5 deki gibi olmuş ve marshmallow a yükseldi bu arada. Tam 15 ay sonra geldi ama zaten genelde var olan özellikler geldi çok da sorun olmadı ama 7 gelir mi bak onu bilmiyorum Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. sieda21

redmi note 3 pro 8.1.1

bana güncelleme geldi alan arkadaşlar var mı?
  9. sieda21

Haber Xiaomi Mi Pad3 Tanıtılırcasına Sızdı [Bu tabletse diğer tabletler ne? ]

WİNDOWS HARİCİ ANDROİD KURULMIYACAK MI Kİ.
  10. sieda21

Satış [Gearbest Kampanyası] Xiaomi Mi Android TV Box (Uluslararası Sürüm)

amaç daha ucuza almak 70 dolarlık malzemeye o kadar neden para verelim ama dimi
  11. sieda21

Satış [Gearbest Kampanyası] Xiaomi Mi Android TV Box (Uluslararası Sürüm)

Hocam TC de taksitli satan bir yer var mı biliyor musun. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. sieda21

Sohbet Site ismi önerilerinizi alalım

2sinden1iamahangisi.com Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. sieda21

Soru Google now hk

Bugün Google Now a güncelleme geldi. Maça bakmak için ama açılmadı hata veriyor. Aynısı başına gelen var mı Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. sieda21

Soru Xiaomi mı band 2(global sürüm)

mi band 2 kullanıyorum harika bir cihaz. çevremde gören 5 kişiye daha aldım. mi fit programı türkçe zaten sıkıntı yok. sadece izin işini iyi ayarlamanız gerekiyor bildirimler için
  15. sieda21

Yardım Nexus 5X kasma sorunu

Nasıl yüklemek gerekir peki Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt