Shunter kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

Teşekkürler cevaplarınız için tecrübeli bir üstad cevaplar herhalde.
  2. S

Kilidi açamıyorum hocam beta ya geçmem gerekiyor kararlı sürümde hata veriyor.
  3. S

Açık değil hocam beta yüklemek istedim ki açayım hemde.
  4. S

Arkadaşlar seste cızırtı sorunu çözmek için recovery den update.zip olarak beta yazılım yüklemeye çalıştım recovery modda yazılım yüklemek için yer yoktur bir sıfırlama birde yeniden başlatma var. Kendi güncelleyicisi üzerinden yüklemek istediğimde ise resimdeki hatayı veriyor.
  5. S

İnşallah öyle değildir hocam ya kim servise gönder yapılsin gelsin bekleyecek şimdi.
  6. S

Arkadaşlar bir arkadaştan mi6 aldım hoparlörde cızırtı var sesi açınca baya rahatsız ediyor üzerinde bu sürüm yüklü 9.2.2.0. Yalan söyleyecek birisi değil o da aldığımdan beri bu ses var normal diye düşündüm birşey söylemedim diyor. Sorun yazılımsal olabilir mi acaba? Beta ya geçsem düzelir mi...
  7. S

Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

Elinize sağlık indirdim yükleyeceğim inşallah.
  8. S

Haber MIUI TR Rom Çok Yakında. . . [Yayınlandı]

Çok güzel olur mi6 içinde elinize sağlık derim ne diyim.
  9. S

Soru Lineage os bootloop

Olur geçin hocam ama yani kesinlikle bootlop olur demiyoruz onu bilin yani olabilir diyoruz. En garanti çözüm TWRP üzerinden temiz kurulum yapmaktır.
  10. S

Soru Lineage os bootloop

Doğru demişler bencede indirin TWRP üzerinden yükleyin hocam.
  11. S

Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

Abicim yardım etmek isterim ama benim telefon direk global rom yüklü gelmişti o işlemlerle hiç uğraşmadım uğraşmış olsam yardımcı olurdum. Ama şöyle birşey buldum. İlk linkten vpn uygulamasını indiriyorsun. China shangai servetine baglaniyorsun. 3. seçeneği anlamadım ama geliştirici seçenekleri...
  12. S

Abi son global mi son beta mi yüklemek istiyorsun?
  13. S

Son sürüm beta yazılımı indirip telefonun kendi guncelleyicisi üzerinden yüklüyorsun o sorun halloluyor hocam.
  14. S

Mi6
  15. S

zaten o yere tıklayınca o hatayı veriyor hocam.peki bootloader kilitli iken nasıl beta rom kuracağım acaba?
Üst Alt