Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hotspot sınırı olması yeterli. hotspot sınırı da sınırsız internet paketi kullananlarda var.
1764391475
kullanım şekli nasıl biraz daha detay verir misiniz bu cmd komutuna gerek kalmıyor mu internet seçenekleri ayarı
Telefonun AI düğmesi var solda. Bastığımda Asistan açılıyor gibi oluyor aşağıdan asistan simgesi beliriyor ama sonra ekran kilitleniyor(güç tuşuna basmışım gibi ekran kapanıyor.) Bunu nasıl çözerim?
Yeni rom kurdum,verilerimi geri yükledikten sonra Wi-Fi açılmamaya başladı. İlkten bir sıkıntı yoktu. Geri yükledikten sonra oldu ama ben modem'e falan dokunmadım Wi-Fi ne alaka ve bunu nasıl çözerim? Kullandığım rom OneOs ama rom farketmiyor MiMx romunda da aynı şeyi yaşamıştım sonra OneOs'a...
Aynı zamanda adb'de cihazı görürken fastboot'ta görmüyor.Driverlar vs. sıkıntısız.Başka bir xiaomi cihazı görüyor ama Mi9 fastboot modunda pc görmüyor aynı zamanda şarj sorunu da var.Şarja taktıktan 1-2 dk. sonra şöyle bir uyarı mesajı ile karşılaşıyorum.
Edl ile rom atmadan önce sıkıntı yoktu...
Evet yanlış okumadınız karşıma böyle bir video çıktı ben de çok şaşırdım.Her cihazda çalışır mı bilmiyorum ama sizlerle paylaşmak istedim.Bilenler fikrini paylaşırsa veya yapanlar,buraya ek yaparım.
Baştan söyleyelim bu işlemi yapabilmeniz için 2 cihaz ve otg dönüştürücüye sahip olmanız...
pc olmadan twrp
pc ve rootsuz twrp yükleme
pc'siz twrp
root atmadan twrp
root olmadan twrp
rootsuz twrp
without pc and root flash recovery twrp
without pc install twrp
without root install twrp
Lanthanum System Toolbox uygulamasından ekran Hz'ini değiştirmek için bir dosya flashladım ve telefon hiç bir şekilde tepki vermiyor.Twrp de açılmıyor,fastboot moduna'da girilmiyor.Ne yapmam gerekir,nasıl çözülür bu az çok anlıyorum ama içini açmadan çözülebilecek bir durum mu? Yazılımsal bir...
Bugün viper4anroid'e bir güncelleme geldiğini gördüm ve yüklemek istedim.Güncelledim vesaire aktif olmadı,neyse uğraştım falan olmadı yüklendim biraz telefona.Yeniden başlatmak gerekiyor vesaire. Buraya kadar pek bir sıkıntı yok.Sonra telefon yeniden başlattığımda MIUI renkli açılış ekranı...