shrewd34 kullanıcısının son içeriği

1. shrewd34

Sohbet Spigen Xiaomi Redmi Note 7 Cam Ekran Koruyucu Amazon 28,97 TL

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07VW68QZ2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Amazonda Spigen'in ekran koruyucu cam filmi 28,97 tl. İhtiyacı olan varsa bedava fiyat.
  2. shrewd34

Rehber Redmi Note 7'de en beğendiğiniz GCAM versiyonu ve ayarlarınız

@mevcetin Hocam mevcetin.xml configi kullanıyordum. Son mesajları görünce mevcetin5.xml configini uyguladım. Selfie çekimlerinde gcamdeki default ayarlardaki gibi oldukça sarı turuncu tonlarda çekiyor. mevcetin.xml configini de zaten selfie ayarları için yüklemiştim. 5 versiyonunda selfie...
  3. shrewd34

Çözüldü Bazı uygulamaların(eksisozluk,trendyol) aniden kapanması sorunu

Biliyorum hocam ben de uygulama kullanıyorum tarayıcıdan girmiyorum ama dediğimi yapınca düzeldi benimki.
  4. shrewd34

Arkadaşlar problemi çözdüm. Chrome'un arka plan etkinliğini kısıtlamıştım. Bunu kaldırınca düzeldi. Henüz hiç kapanmadı ne eksisozluk ve başka bir uygulama. Problemi yaşayanlar denesin düzeldi benimki.
  5. shrewd34

Soru Kamera Geçişlerinde Mavi Ekran

Ana ekran duvar kağıdınız mavi renkte mi? Siyah çıkan arkadaşlar sizlerin de ana ekran duvar kağıdınız siyah tonlarda mı?
  6. shrewd34

Yardım Wakelock Detector çalıştıramıyorum

Arkadaşlar cihaz rn7, eu beta 9.10.17 rom yüklü, magisk son sürüm güncel cihazda. Playstoredan ilgili uygulamayı kurdum root yetkisi istedi onayladım. Ancak uygulama açılınca ss de görülen hatayı veriyor. Nasıl çalışır bu wakelock Detector?
  7. shrewd34

Soru Redmi Note 7 nasıl Android 10'a yükseltilir?

Son gelen 9.10.17 eu beta sürümünde bazı telefonlar için android 10 tabanlı rom yayınlandı. Ancak rn7 için hala android 9 yayınlanıyor.
  8. shrewd34

deneyeyim hocam. zaten dolby, viper4 bir de youtube vanced yüklü. edit: hocam magisk kaldırdım ve dalvik cache wipe yaptım. sorun hala devam ediyor hocam. eksisozluk sürekli kapanıyor.
  9. shrewd34

Root var hocam cihazda. Magisk yüklü.
  10. shrewd34

Sorun güncel olarak devam ediyor. 4 wipe yaparak eu beta rom'u tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Sinir olmaya başladım artık. Tam sözlükte bir yazı okuyorum pat diye kapanıyor uygulama arkadaş ya. Çok sinir bozucu.
  11. shrewd34

Soru 2 Sorum Var

Şarjın büyük bir kısmını "Xaiomi hizmet çerçevesi" tüketmiyor. Bunu anlamanız lazım öncelikle. Şöyle açıklayayım: Eksik şarj= %20 Eksik şarjın %63'ü uygulamalar tarafından kullanılmış= %12,6 Uygulamalardan Xiaomi hizmet çerçevesi de %30 şarj kullanmış = %3,78 Yani eksik olan %20 şarjın...
  12. shrewd34

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Bold çalışmıyor hocam öyle.
  13. shrewd34

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

MilanPro yazı tipi yine gelmemiş galiba.
  14. shrewd34

Tema Alone Wolf Tema (Markette Yayında)

Hocam bir şey soracağım, ben MT manager ile tema dosyalarında whatsapp bölümünden beğenmediğim simgeleri silsem sistem bunun yerine orjinal whatsapptakileri koyar mı? Yoksa bozulur mu tema dosyası? deneme yanılma editi: evet öyle oluyormuş. sildiğim iconlar yerine orjinal whatsapptakiler geldi.
Üst Alt