Shewky kullanıcısının son içeriği

1. S

HyperOS HyperOS v1.0.23.11.17.DEV Port Rom

Deneyen/kullanan var mı nedir durumlar ?
  2. S

Yardım Redmi Note 10 pro ahize problemi

Sorun modemle ilgili olabilir. İmei atarken dosyaları kurcaladiklari için oluyor bildiğim kadarıyla.
  3. S

Yardım Redmi Note 10 Pro uygulamalar arası geçiş yavaşlığı

Merhaba 2 hafta önce satın almış olduğum redmi note 10 pro cihazımı miui 13e güncelledim. Miui 12'de de durum böyle miydi bilmiyorum çok fazla kullanmadım bu versiyonda. Sistemi kullanırken alttaki 3 tuşlu halini kullanıyorum (Sistemde gezinme-düğmeler özelliği). Bu özelliğe alıştım çünkü...
  4. S

Soru Mi Band 5 Arayanı gösterme sorunu (NNNNNN)

Ben de buna çözüm arıyordum. EU romdan başka bir roma geçmiştim şimdi sil baştan uğraşmamız mı lazım :(
  5. S

Rom Miui 13.0.3 EU Android 12 Miatoll

Adamlar uğraşıp rom yapıyorlar NFC yok. NFC özelliği telefon tercih sebebim olduğu için kuramıyorum. Bir şekilde patch ile vs. getirmenin yolu var mıdır acaba ?
  6. S

Çözüldü Redmi Note 8 Stock Rom WhatsApp Bağlanılıyor Sorunu

Tekrar dene hepsi düzeldi Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

İnceleme 2 aylık deji batarya deneyimim (mi 8 dipper)

Merhaba. Bayağı uğraştırmış ama sonuç olarak aydınlatıcı bir deneyim yaşamışsınız. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Orjinal batarya edindiğiniz linki buradan paylaşırsanız belki daha da faydalı olur Teşekkürler Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Yardım Arama yapmıyor

Aynı sorunu redmi note 9 pro'da yaşıyorum. Yeniden başlatınca düzeliyor birkaç gün hiç sorun olmuyor sonra yeniden ortaya çıkıyor [emoji849] Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

Sim ayarları içerisinde telefon numaranızı +90 ile başlayarak girdiniz mi acaba?
  10. S

Hat Turkcell mi ?
  11. S

Sırf bu yüzden deodex rom düşünemiyorum. Çok fazla uygulama kullandığım için tekrardan cihazı format atacak duruma getirmem çok zamanımı alır. Tabi her duruma saygı duyuyorum
  12. S

Soru Şarj sorunu

4.5 saat xiaomi mi5'de miui kullanılırken oldukça güzel bir rakam. Değiştirmenize gerek yok Mi5 böyle malesef MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

Soru Hindistan rom ile Endonezya rom arasındaki fark ne?

https://www.google.com.tr/amp/s/unofficialtwrp.com/twrp-3-3-2b-root-redmi-note-8-pro/amp/ Şöyle bir makale var vbmeta.img yükleyerek twrp kalıcı hale getirilebiliyormuş. Siz de aynı sorundan muzdaripsiniz sanırım Tam olarak nasıl bir sorun acaba?
  14. S

Yanıt için çok teşekkürler hocam Bazıları Bluetooth kulaklık bağlıyken görüşme yapılmadığı sadece müzik dinlenebildigi ve internete de girilemedigi hakkında (tam anlamamış olabilirim) yazılar yazmış. Bu durum ne kadar doğru acaba? Test edebildiniz mi? Tekrar teşekkürler
  15. S

Merhaba twrp önermiyorsanız nasıl Magisk kuracağız acaba? Ben Mi5 cihazımdan bu cihaza geçeceğim. Cihazı sipariş vermiştim bu yazıları okuyunca bir an "vaz mı geçsem acaba" dedim. Sizce yol yakınken dönmeli mi yoksa indonesia+twrp+Magisk sıkıntısız çalışır mı ve güncellemeleri normal alıp...
Üst Alt