Shewky kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Redmi Note 10 Pro uygulamalar arası geçiş yavaşlığı

Merhaba 2 hafta önce satın almış olduğum redmi note 10 pro cihazımı miui 13e güncelledim. Miui 12'de de durum böyle miydi bilmiyorum çok fazla kullanmadım bu versiyonda. Sistemi kullanırken alttaki 3 tuşlu halini kullanıyorum (Sistemde gezinme-düğmeler özelliği). Bu özelliğe alıştım çünkü...
  2. S

Soru Mi6 miui 11 güncellemesinde takılma sorunu

Full format atmayı denediniz mi? Sadece data ya da system değil. Tüm partitionlar MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Sohbet AOSP Rom Tavsiyeleri

Ne tesadüf, ben de miui olmayan romu kullanamıyorum [emoji4] MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

MIUI 11 Redmi note 7 (GLOBAL)

Mi note 3 'e de gelmedi. Redmi note 5 plus' a da gelmedi. Canınızı sıkmayın sabredin.
  5. S

Yardım Mi 9t pro arama ekranı!!

Hakikaten saçma olmuş. Çağrı kaydı da göremedim? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Yardım Miui 11 redmi note 7

Acele etmeyin. Yayınlamak için daha stabil hale getirilmeye çalışılıyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Soru MIUI 11Güncellemesi ile gelen sorun.

Şubat gibi sorunlar düzelmiş olur. Ben miui 10'un son sürümünde bekliyorum kafam rahat. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Mod [Android Q] Dual Speaker Mod Mi Mix 3

Deneyen arkadaşlar yazarsa, yükleme yapacak kişilere faydası olabilir. Benim mi5e deneyesim var ama yemiyor [emoji28] MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Soru Mi5 prime batarya sorunu

Deji batarya alın gayet kaliteli. Şarj süreniz daha memnun edici hale gelecektir MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Soru Miui 11 global stable nerede kaldı?

Gelse sanki çok stabil olacak. Gelmesi için can atanlar, yarın stabil sürümde yaşadığınız sorunlar için foruma başvurmayın. Azıcık bekleyin sistem otursun. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Yardım güncelleme yüklenmiyor

Son güncelleme paketini indirip yüklemeyi denediniz mi MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Yardım redmi note 7 konum

Merhaba. GPS logosunun üzerine uzun süre basılı tutup, konum aktifken pil tasarrufunu seçin. Eğer istediğiniz ayarda kalamıyorsa, sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin. Eğer yine kalmazsa, yine güç tasarrufuna getirip bu sefer konumu komple kapatın sonra telefonu yeniden başlatın. Eşimin...
  13. S

Yardım Redmi Note 7 Brick Oldu

Merhaba BL unlock yapılmış mıydı? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Sohbet Mi 5

Bence düzelir. 9.8.29 sürümünü kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Sohbet Mi 5

Merhaba Eu rom denediniz mi? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt