Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Facebook ,WhatsApp ,Instagram faceapp da resim ekleme yaparken resimler artık gözükmüyor.ekleyeceğim ekleyemiyorum .resim ekle izin ver açık halde .daha önceden ekleniyor du .ancak galeriden resim seçerek oluyor sizinde başınıza geldimi . teşekkürler
Arkadaşlar kodi Turkvod eklentisi kullanan varmı..xiaomi mi9 da kodi açılıyor Turkvod a girdiğimde herhangi bir kanalı açmaya çalıştığında açılır gibi oluyor program kapanıyor .defalarca sildim tekrar yükledim aynı durum devam ediyor başka telefonlarda çalışıyor nedendir bilen varmı .telefonu...
Arkadaşlar 2 gündür Xiaomi mi9 se kullanıyorum orjinal şarj cihazı ile şarj ediyorum.hızlı şarj yazıyor fakat 2bucuk saat gibi şarj oldu sizlerde de aynımı durum.teşekkürler
Telefonum hızlı şarj oluyor yüzde 100 olduktan sonra halen şarj oluyor ibaresi kaliyor.26 saat 36dakika var yazıyor.sarj aleti şarjı kesiyor soğuyor fakat cihazda şarj tamamlandı yazmıyor .yeni aldım telefonu yazılım 11 yüklendi aldığımda.teşekkürler