sherlockerem1903 kullanıcısının son içeriği

1. sherlockerem1903

Soru XİAOMİ NOTE 10 miui 12

xiaomi mi note 10 miui 12 çıktımı ? teşekkürler
  2. sherlockerem1903

Yardım Sosyal medya da Resim ekleme problemi

Arkadaşlar Facebook ,WhatsApp ,Instagram faceapp da resim ekleme yaparken resimler artık gözükmüyor.ekleyeceğim ekleyemiyorum .resim ekle izin ver açık halde .daha önceden ekleniyor du .ancak galeriden resim seçerek oluyor sizinde başınıza geldimi . teşekkürler
  3. sherlockerem1903

Çözüldü Yurtdışı telefonumun hangi ülke çıkışlı

Yurtdışı telefonumun hangi ülke çıkışlı olduğunu öğrenmek mümkün mü . teşekkürler.konular arasında bulamadım araştırdım
  4. sherlockerem1903

Yardım Kodi Turkvod hakkında

Arkadaşlar kodi Turkvod eklentisi kullanan varmı..xiaomi mi9 da kodi açılıyor Turkvod a girdiğimde herhangi bir kanalı açmaya çalıştığında açılır gibi oluyor program kapanıyor .defalarca sildim tekrar yükledim aynı durum devam ediyor başka telefonlarda çalışıyor nedendir bilen varmı .telefonu...
  5. sherlockerem1903

Karşılaştırma Mi9 ile Mi9t pro

Selamlar xiaomi mi9 ile mi9t pro arasında kaldım.sizce hangisini seçmeliyim.teşekkürler.
  6. sherlockerem1903

Yardım Mi9 Se ortam ekranı hakkında

Mi9 Se cihazımda ortam ekranı Always display 3 çeşit atama var .daha fazla yüklemek mümkün mü
  7. sherlockerem1903

Soru Xiaomi mi9 se hızlı şarj

Arkadaşlar 2 gündür Xiaomi mi9 se kullanıyorum orjinal şarj cihazı ile şarj ediyorum.hızlı şarj yazıyor fakat 2bucuk saat gibi şarj oldu sizlerde de aynımı durum.teşekkürler
  8. sherlockerem1903

Soru Xiaomi mi9 De şarj bitti ibaresi çıkmıyor

Telefonum hızlı şarj oluyor yüzde 100 olduktan sonra halen şarj oluyor ibaresi kaliyor.26 saat 36dakika var yazıyor.sarj aleti şarjı kesiyor soğuyor fakat cihazda şarj tamamlandı yazmıyor .yeni aldım telefonu yazılım 11 yüklendi aldığımda.teşekkürler
Üst Alt