Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar. Eski cihazı Mi 8 Lite için yaptığı romlar, port romlar ve Camera2Api'si ile ünlenen @Healer99'un yapmış olduğu OxygenOs 11 port romuyla karşınızdayım. Rom Oneplus Nord telefonundan portlanmıştır.
Bilgiler :
Decrypted
Selinux Permissive
Safetynet varsayılan olarak geçmiştir...
Arkadaşlar merhabalar bugün lineageos kurdum. LOS recovery ile yüklemiştim. Twrp ihtiyacı duymamdan ötürü LOS recovery üzerinden adb sideload recovery.img yaptım. Fakat recovery açtığımda recovery ekranı gelmiyor. Fastboot ile recovery flashlamaya çalıştığımda da fastboot devices yazınca...
2. Cihazım olan redmi note 9da 1080p60fps video bile yok. Ekleme şansımız yok mudur? 1. Cihazım olan Mi 8 Liteda bile var. Hadi onu da geçtim bir eski serisi olan redmi note 8de bile var. 60fps video ekleme şansımız var mıdır? Ayrıca ön kamerası çekeceğimiz sırada hafiften kasıyor. Buna da çözüm...
Elinde 9.8.22 için uygun olan NON-HLOS.bin olan var mı şu an internet erişimim yok bu yüzden çin romu indiremiyorum.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle iyi forumlar, mi 8 lite cihazım için bana en memnun olduğunuz rom ve kernel önerilerini bekliyorum. Başta mi 8 litenin dahilerinden olan CraweL hocamdan ve diğer tüm mi 8 lite seven kullanıcılardan yardımları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Herkese selamlar. Miui 10da hiçbir sorun yaşamazken miui 11 ve 12de rahatsız etmeyin moduna aldığım zaman whatsapptan yazışırken yazışma sesleri falan geliyor. Yani anlayacağınız telefon kendini tamamen susturmuyor. Rahatsız etmeyine aldığımda zil sesi sesinin üzerinde çizgi olması ve renginin...