Shenva kullanıcısının son içeriği

1. Shenva

Yardım Xiaomi Ayarlar-Telefon Hakkında'da yazan miui versiyonunu nasıl değiştirebilirim?

Xiaomi Ayarlar-Telefon Hakkında'da yazan miui versiyonunu nasıl değiştirebilirim? Mesela görselde Miui 12 20.4.27 Beta yazıyor. Bu yazıyı nasıl değiştirebilirim. Sanırım settings.apk ile yapılıyor. Yönergeleri bilen varsa kısaca anlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler. 1678966581 kafeinsiz...
  2. Shenva

Rom [POCO F3/Mi 11X/Redmi K40] [11] OxygenOS 11 [PORT] | Alioth/in

Herkese merhabalar. Eski cihazı Mi 8 Lite için yaptığı romlar, port romlar ve Camera2Api'si ile ünlenen @Healer99'un yapmış olduğu OxygenOs 11 port romuyla karşınızdayım. Rom Oneplus Nord telefonundan portlanmıştır. Bilgiler : Decrypted Selinux Permissive Safetynet varsayılan olarak geçmiştir...
  3. Shenva

Yardım Miui tabanlı romlarda çağrıdayken bildirim sorunu

Telefonla konuşurken bildirim geldiğinde diğer telefonlarda ahizeden bildirim sesi gelirdi. Bunda ne yaptıysam olmadı. Yardım eder misiniz?
  4. Shenva

Yardım Telefon arada sıkıştı.

Arkadaşlar merhabalar bugün lineageos kurdum. LOS recovery ile yüklemiştim. Twrp ihtiyacı duymamdan ötürü LOS recovery üzerinden adb sideload recovery.img yaptım. Fakat recovery açtığımda recovery ekranı gelmiyor. Fastboot ile recovery flashlamaya çalıştığımda da fastboot devices yazınca...
  5. Shenva

Yardım Mi 8 Lite Oneplus nord port rom volte açma yardım

Oneplus port rom için volte nasıl açılır? Yardım eder misiniz?
  6. Shenva

Yardım Mi 8 Lite safety net

Mi 8 lite için magisk hide props yükledim. Listede her cihaz mevcut fakat mi 8 lite yok. Bu yüzden safety net geçemiyorum. Yardım eder misiniz?
  7. Shenva

Yardım Instagram ekran altındaki bar sorunu

Instagrama girince butonların altında beyaz bir boşluk oluyor. Nasıl çözeriz bu sorunu
  8. Shenva

Yardım Mi 8 lite gri bar sorunu

Miui 12.5 stabil sürümdeyim. Ses barını açınca bildirim panelinde gri bar oluyor nasıl çözerim. Şimdiden teşekkürler.
  9. Shenva

Soru Redmi Note 9 Kamera Saçmalığı

2. Cihazım olan redmi note 9da 1080p60fps video bile yok. Ekleme şansımız yok mudur? 1. Cihazım olan Mi 8 Liteda bile var. Hadi onu da geçtim bir eski serisi olan redmi note 8de bile var. 60fps video ekleme şansımız var mıdır? Ayrıca ön kamerası çekeceğimiz sırada hafiften kasıyor. Buna da çözüm...
  10. Shenva

Yardım Xiaomi Mi 8 Lite Eu Beta 9.8.22 için NON-HLOS.bin

Elinde 9.8.22 için uygun olan NON-HLOS.bin olan var mı şu an internet erişimim yok bu yüzden çin romu indiremiyorum. MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Shenva

Yardım Mi 8 Lite için kernel ve rom önerisi

Öncelikle iyi forumlar, mi 8 lite cihazım için bana en memnun olduğunuz rom ve kernel önerilerini bekliyorum. Başta mi 8 litenin dahilerinden olan CraweL hocamdan ve diğer tüm mi 8 lite seven kullanıcılardan yardımları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  12. Shenva

Soru Mi 8 Lite Rahatsız Etmeyin Modu Çalışmıyor

Herkese selamlar. Miui 10da hiçbir sorun yaşamazken miui 11 ve 12de rahatsız etmeyin moduna aldığım zaman whatsapptan yazışırken yazışma sesleri falan geliyor. Yani anlayacağınız telefon kendini tamamen susturmuyor. Rahatsız etmeyine aldığımda zil sesi sesinin üzerinde çizgi olması ve renginin...
Üst Alt