Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta da belirttiğim gibi 5 kısa bip sesi geliyor.Bir zaman bekledikten sonra da fan aşırı bir şekilde hızlanıyor. Her şeyi söktüm taktım kabloları falan cpu kablosunu da cpunun kendisini de söktüm taktım olmadi. Hani bir şey de yapmadım yeni zaten kapatmıştım normal şekilde açmak isterken...
Redmi s2 telefonum sadece fastboota giriyor (edlye sokulmuyor test point önceden oluyordu artık olmuyor ve edl kablosu da kullanamam telefonum sadece usb bir güç kaynağına bağlı iken çalışıyor çekince kapanıyor) ve clean and lock yapmışım rom atarken şimdi kurulum ekranında kalıyor ileri tuşuna...
Sabah edl moda alıyordum test point ile şimdi ise kaç saatir uğraşıyorum o noktalara cımbızla dokunup usb soketini sokuyorum ama olmuyor usb kablosu değiştim port değiştim fişi çıkarıp taktım yine olmadı acaba o noktaları mı bozdum?
hocam benimkini çözmeniz biraz zor gibi fişi çekince gidiyor telefon onu baya telefoncu gezmiştim yapamadı ben bu haldeyken rom attım ama işte yarıda hata verdiği için brick oldu bir lock yapmışım
Arkadaşlar tüm yolları denedim nerdeyse bilmediğim belki de bir ton şey vardır rom atılırken hata verdi (clean and lock yapmışım).Sonra açtığımda telefonu mıuı 12 yazıyor ama oka basamıyorum(telefon redmi s2). Ve şuan Qfil ile rom atmaya çalışıyorum sahara fail diye hata alıyorum yardımcı...