sheeper kullanıcısının son içeriği

1. sheeper

Yardım Telefonu bir türlü usb'nin görmemesi

Merhaba, telefonu zamanında rootlamıştım. Daha sonra gelen güncellemeyi kurduğumdan beri root kalktı ve artık usb üzerinden ne yaptıysam cihazı gösteremedim. bütün sürücüleri denedim, pcyi değiştirdim, usb soketlerini değiştirdim, farklı kablolar denedim ama başaramadım. aşağıdaki hata çıkıyor...
  2. sheeper

Soru Yurtdışı sim etkinleştirilemiyor

O hatayı aldığım için ilgisi varsa diye yazdım ama apn ayarlarıyla ilgili bi sorun yok, 3g/4g de sonuç aynı, dolaşım ayarları aktif pasifken de olmadı. Normal telefon araması yapılabiliyor ancak bana gerekli olan İnternet, sanki bağlantı ikonunda upload aktif download yokmuş gibi görünüyor.
  3. sheeper

Soru Yurtdışı sim etkinleştirilemiyor

Merhaba perudayım ve buradan bitel adında bir GSM firmasından hat aldım, İnternet sınırsız olması lazım ancak 4g gözükmesine rağmen ben hiç bağlanamıyorum. Sim kart aktifleştirilemedi hatası alıyorum, mesaj gönderiliyor diyor ancak orda kalıyor. Mi cloud, Sim servisleri ile ilgili her şeye izin...
  4. sheeper

Yardım Şarj yüzdesi sorunsalı

Global Stable kullanıyorsanız maalesef o seçenek yok, ben de o sürümdeyim. Ya MIUI 10 bekeleyeceğiz ya da beta'ya geçiş yapacağız. Memnun kalmazsam geriye dönmem sorun olur diye bekliyorum ben de.
  5. sheeper

İnceleme Ekran koruyucu taktım. Şiddetle tavsiye ederim.

Biraz kaydırdım simetrik olmadı zaten ama geniş kalan tarafı bile biraz örtülü gibi, ekran daralmış gibi, siyah alandansa şeffaf olmasını tercih ederdim yanların. Ekşicep uygulaması bu, girintiyi göstermek için uygulamada çektim. Eğer ki orijinal ürün buysa pek tavsiye edemem ben.
  6. sheeper

Bana yarım milimden fazla geldi, soldan biraz içeride taktıysam bile sağdan da ekranın birazı kapandı (ekşi sözlükteki yazılar çok kenarda kaldı resimde). O yüzden çok beğenemedim kılıfı. Yine benim takmamla mı ilgili bilmiyorum ekran kapalıyken uyandırmak için üzerine çift tıklayınca açılıp...
  7. sheeper

Merhaba ben de aynı siteden Baseus ekran koruyucuyu aldım. Gayet güzel paketlenmiş güzel ürün ancak ya ben beceremedim ya da ekran daha daraldı gibi geldi. Acaba çıkarıp tekrar uygulamak mümkün mü? Yoksa 55tl boşa gitmiş olacak.
  8. sheeper

Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Unlocked mi 8'de update uygulaması üzerinden dosyayı gösterip yükseltme yapabilir miyim? Global stable romdayım. Yapan varsa memnun mu?
  9. sheeper

Soru MIUI10 Yüklemek için

Teşekkürler, o zaman pro modeli bendeki, ayarlarda Note 5 yazınca şüpheye düşmüştüm
  10. sheeper

Soru MIUI10 Yüklemek için

MIUI 10 Beta'yı Yüklemek Artık Çok Kolay şurda bahsedilen basit olan yüklemeyi yapabilir miyim emin olamadım. Mac kullandığım için fastboot yöntemini uygulayamıyorum. Cihaz açılırken boot ekranında unlocked yazıyor. Cihaz detayları da aşağıda, cihazda bir sıkıntı olur mu, whyred cihaz mıdır...
Üst Alt