Sharkoonxq kullanıcısının son içeriği

1. Sharkoonxq

Çözüldü Enpara root sorunu

apatch geçtim rahat ettim sorunum çözüldü vallaha. foor.cun Teşekkür ederim aklımda bulunsun. konu kapatılabilir
  2. Sharkoonxq

Kernelsu geçtim çeşitli modüllerde yükledim ama gene aynı çözemedim sanırım apatch geçeceğim geri
  3. Sharkoonxq

Magisk 30 sürümü yüklü yanına shamikoyuda kurdum reddetme lüstesinden işaretlesem ve magisk başka adla gizlesem bile enpara root algılıyor bunu nasıl çözebilirim ?
  4. Sharkoonxq

HyperOS HyperOS Yüklenmiş tüm cihazlara ROOT atma

sağolasın teşekkürler.
  5. Sharkoonxq

Diğer 5G ye geçtik de ne oldu?

Vodafone sınırsız var ama 5g nin öyle çokta bir fark ettirmediğini görüyorum hayatımda zaten evde 1000mbps kullanıyorum dışarıda da aşırı veri transferi yapmıyorum. Arada bi vf 5g de kesintiler olduğunuda söylemeliyim
  6. Sharkoonxq

Sohbet Sohbet köşesi

Selamun Aleyküm iyi forumlar dostlar
  7. Sharkoonxq

Sohbet Ücretsiz Sınırsız İptv

Elinize emeğinize sağlık diyelim bana kalırsa ufak ücretler ile sunucu desteklenebilir sizde bu projeyi sürdürebilirsiniz benim görüşümce şuan kapalı görünüyor
  8. Sharkoonxq

Soru Rom önerisi

Bir güne bl kilidim açılacak gerçekten geç dediğiniz rom varmıdır aosp harici endonezya.hindistan veyw xiaomi.eu düşünüyorum sizce hangisine geçmeliyim ? Global biraz pil yiyor gibi geldi hos3 de de
  9. Sharkoonxq

Soru Bl kilidi açılınca plaka silinir mi ?

Erdil usta yapmıştı cihazı aldığımda öyleydi sordum ona sorun yok dedi. 2 gün kaldı bakalım.. Teşekkür ederim cevabınız için.
  10. Sharkoonxq

Soru Bl kilidi açılınca plaka silinir mi ?

Merhaba 16/512 global cihaza sahibim çift sım server cpıd kayıtlı bl kilidi açılınca plakalar silinir mi ?
  11. Sharkoonxq

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Redmi note 14 pro plus cihazım var server kayıtlı hyperos 3 geldi ancak yükleyemiyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz hocam ?
Üst Alt