Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam forumada yabancıyım aradım bulamadım istediğim sürüm xiaomi tarafından beta olmayan ota üzerinden verilmiş bi geliştirici tarafındam modifiye edilmeömiş orjinal kararlı sürüm android 11 li yeni miuı sürümlü rom linki varmı sizde
Merhaba bir kaç sorum olacaktı telefonumda orjinal 12.0.9 global rom var android 10 kurulu.bana android 11 güncellmesi gelmedi.İnternet üzerinden indirip güncelleme paketini elle seç yöntemi ile yüklesem telefon için sorun olurmu ? garanti gidermi ? internet üzerinden arattığımda davinci isimli...
beyler telefonumda 12.0.9 orjinal global rom yüklü bana neden gelmedi güncelleme.Globalle diğerinin farkı ne ? Ben telefon üzerinden pc ye ihtiyaç duymadan bu son çıkan versiyonu nasıl kurabilirm telefona.Ota güncelleme ekranında en son sürümü indir diyorum 12.0.9 iniyo
Mıu global 12.0.9 sürüm yüklü telefonum orjinal xiaomi tr garantili bana neden gelmedi android 11 ? Tahmini ne zaman gelir ?
Güncelleme gelenler ile benim cihaz farkım ne ? Birde son olarak konumu avrupa yada asya ülkelerinden birini seçip güncelleme sorgulayınca güncelleme geliyormuş denedim...