ShanSheyyy 'in en son etkinliği

• ShanSheyyy
    ShanSheyyy , Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu yeni çıkan yazılım kaydı ile kapanan server kayıt yöntemi arasındaki farklar nedir kullanıcı açısından ne gibi sorun yada faydalar...
  • ShanSheyyy
    ShanSheyyy Soru Xiaomi 15 vs 15t pro konusundaki qwertenss mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    3 haftadır 15T Pro kullanıyorum aşırı memnunum hocam. Bazı arkadaşların hala geçmişten gelen bazı önyargıları var normal olarak ama şuan...
  • ShanSheyyy
    ShanSheyyy , Rom Xiaomi 15 için hangi rom ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    beyler xiaomi cihazlarda bl kilit açınca cihazda yazılımsal bir iz kalıyormuş doğru mu? tekrardan orjinal roma dönüp BL kilit kapatsanız...
  • ShanSheyyy
    ShanSheyyy , Rom Xiaomi Mi 9T LineageOS 23 Android 16 başlıklı konuya cevap yazdı.
    bu cihazı ufak kardeşime vermiştim bayadır rom kurmuyorum unutmuşum ama şimdi cihazda twrp yüklü twrp üzerinden 4 wipe sonra rom...
  • ShanSheyyy
    ShanSheyyy , Soru Xiaomi 15 vs 15t pro başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam o süreçten beri elimden 1-2 telefon geçti bitaneside samsung tu...a56 idi...Bilemiyorum nedense samsunga alışamadım ve bu ara...
  • ShanSheyyy
    ultraya çıkamam ama mi15 i düşünebilirim...bakınıyorum henüz bazı yerde 15t pro al mi 15 almaya değmez deniliyor bazı yerlerde 15t pro...
  • ShanSheyyy
    15t pro nun ön kamera çokmu kötü? Xiaomi cihazlarda genelde ön kamera hep berbat oluyordu ama en azından 15 serisinden itibaren...
  • ShanSheyyy
    Doğru söylüyorsunuz hocam ama 15t pronun daha güncel oluşu ve düz 15 in şarj ı hızlı bitiyormuş söylemleri aklımda soru işaretleri...
Üst Alt