ShanSheyyy 'in en son etkinliği

• ShanSheyyy
    ShanSheyyy , Rom Xiaomi Mi 9T LineageOS 23 Android 16 başlıklı konuya cevap yazdı.
    bu cihazı ufak kardeşime vermiştim bayadır rom kurmuyorum unutmuşum ama şimdi cihazda twrp yüklü twrp üzerinden 4 wipe sonra rom...
  • ShanSheyyy
    ShanSheyyy , Soru Xiaomi 15 vs 15t pro başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam o süreçten beri elimden 1-2 telefon geçti bitaneside samsung tu...a56 idi...Bilemiyorum nedense samsunga alışamadım ve bu ara...
  • ShanSheyyy
    ultraya çıkamam ama mi15 i düşünebilirim...bakınıyorum henüz bazı yerde 15t pro al mi 15 almaya değmez deniliyor bazı yerlerde 15t pro...
  • ShanSheyyy
    15t pro nun ön kamera çokmu kötü? Xiaomi cihazlarda genelde ön kamera hep berbat oluyordu ama en azından 15 serisinden itibaren...
  • ShanSheyyy
    Doğru söylüyorsunuz hocam ama 15t pronun daha güncel oluşu ve düz 15 in şarj ı hızlı bitiyormuş söylemleri aklımda soru işaretleri...
  • ShanSheyyy
    T serisi amiralden kırpılmış seridir. Düz seri ise (Mı 15, 16) gibi direkt amiral sınıfıdır. Düz serilerde de Pro, Ultra gibi modeller...
  • ShanSheyyy
    ShanSheyyy , Soru 15T Pro Alınır mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    15 den 15t proya geçtiğinizi söylemişsiniz ikisinin ön ve arka kamera kalitesini karşılaştırsanız hangisi daha iyi? ayrıca malzeme...
  • ShanSheyyy
    ShanSheyyy , Xiaomi 15 forumunda Soru Xiaomi 15 vs 15t pro başlıklı bir konu başlattı.
    Evet arkadaşlar soru başlıktaki gibi.. 15t pro henüz yeni bir cihaz deneyen varmı bilmiyorum ama şu sıralar telefon bakıyorum ama...
Üst Alt