Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
ShanSheyyy 'in en son etkinliği
ShanSheyyy
,
Rom
Xiaomi Mi 9T LineageOS 23 Android 16
başlıklı konuya cevap yazdı.
bu cihazı ufak kardeşime vermiştim bayadır rom kurmuyorum unutmuşum ama şimdi cihazda twrp yüklü twrp üzerinden 4 wipe sonra rom...
Pazar saat 20:18'de
ShanSheyyy
,
Soru
Xiaomi 15 vs 15t pro
hocam o süreçten beri elimden 1-2 telefon geçti bitaneside samsung tu...a56 idi...Bilemiyorum nedense samsunga alışamadım ve bu ara...
13 Ekim 2025
ShanSheyyy
,
Soru
Xiaomi 15 vs 15t pro
ultraya çıkamam ama mi15 i düşünebilirim...bakınıyorum henüz bazı yerde 15t pro al mi 15 almaya değmez deniliyor bazı yerlerde 15t pro...
13 Ekim 2025
ShanSheyyy
,
Soru
Xiaomi 15 vs 15t pro
15t pro nun ön kamera çokmu kötü? Xiaomi cihazlarda genelde ön kamera hep berbat oluyordu ama en azından 15 serisinden itibaren...
12 Ekim 2025
ShanSheyyy
,
Soru
Xiaomi 15 vs 15t pro
Doğru söylüyorsunuz hocam ama 15t pronun daha güncel oluşu ve düz 15 in şarj ı hızlı bitiyormuş söylemleri aklımda soru işaretleri...
12 Ekim 2025
ShanSheyyy
Soru
Xiaomi 15 vs 15t pro
konusundaki
GökTürk1071 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
T serisi amiralden kırpılmış seridir. Düz seri ise (Mı 15, 16) gibi direkt amiral sınıfıdır. Düz serilerde de Pro, Ultra gibi modeller...
12 Ekim 2025
ShanSheyyy
,
Soru
15T Pro Alınır mı?
15 den 15t proya geçtiğinizi söylemişsiniz ikisinin ön ve arka kamera kalitesini karşılaştırsanız hangisi daha iyi? ayrıca malzeme...
12 Ekim 2025
ShanSheyyy
,
Xiaomi 15
forumunda
Soru
Xiaomi 15 vs 15t pro
başlıklı bir konu başlattı.
Evet arkadaşlar soru başlıktaki gibi.. 15t pro henüz yeni bir cihaz deneyen varmı bilmiyorum ama şu sıralar telefon bakıyorum ama...
12 Ekim 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt