Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uyarı üzerine defalarca baktım mesajıma.Mesajları da inceledim lakin altı yazılı ,forumda bulunmayan font,tamamı büyük yada kalın yazı vb. aykırı bir durum olmadığı görüşündeyim. Benim göremediğim yada yanlış olduğunu düşündüğünüz yeri özel olarak belirtir iseniz birdahaki mesajlarımda aynı...
Herkese merhaba.
archesm ile birlikte kurulumu cc9 pro ya yaptık ve izlenimlerimi sizlerle paylaşmak isterim. Cam açıldığında herşey gayet normal lakin portre moduna girdiğimizde kamera kullanılmaz hale geliyor. Programı tekrar kapatıp açmanız gerekli. Portre moduna girdikten sonra diğer...
Kesinlikle katılıyorum. Mate 20 lite vardi bende oyun oynadigim halde 1.5 gun rahat gidiyordu sarj. Bunda daha az oynuyorum oyun ama 1 gün şarj.
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum kamera çok iyi. işlemcisi orta sınıf fakat gayet güzel ve hızlı telefon. bana çin de geldi birtek global sürüme geçirme işi kaldı. lakin 11.0.5 ile geldiği için bi süre değiştiremeyeceğim sanırım rom u