Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Telefonu miui 10 ile kullanmaya karar verdim. Xiaomi'nin kendi arama uygulaması, nfc, L1 sertifika nedeniyle EU rom yüklemem lazım sanırım. Stabil miui 10 rom önerisi alabilir miyim? İkinci sorum olarak ta yüksek bir twrp sürümü ve miui 12 rom'dan factory reset yaparak geçebilir...
Merhaba arkadaşlar,
Eşimin telefonunu güncelledim biraz önce ama şebeke gitti. Kartı Türk Telekom olarak görüyor ama arama yapmıyor.
Hangi dosyayı nasıl yüklemem lazım nedir problem yardım eder misiniz rica etsem. Sabah iş var yetiştirmem lazım :)
Tarayıcı, Posta, Exchanger, Brookmark, Gboard klavye vs yani alternatiflerini yüklediğim programlar. Tabi dediğiniz gibi bilmeyenler yanlış şeyleri silerse tekrar rom yüklemek gerekecek.
Durumu çözdüm. Twrp'ye girerek Advanced kısmından tekrar root yaptırdım cihaza. Şuan sorunsuz bir şekilde sistem programlarını da silebiliyorum. Problemim çözüldü. İhtiyacı olanlar rom'u kurduktan sonra root gözükmesine rağmen gene de twrp den bir yükleme yapsınlar bence.
Bir önceki sürümde sorunsuz sildiğimi hatırlıyorum ama dediğiniz gibi çok büyük bir problem değil sistem uygulamalarının da silinmiyor oluşu. Acaba özel bir ayarı var ya da root'u mu görmüyor diye root checker ile de kontrol ettim.
Merhabalar Mi Room 10.3.2.0 romunu sorunsuz bir şekilde kurdum ve gerekli wipe ları da yaptım. Titanium Backup ile telefonun içinde gelen uygulamaları (Tarayıcı vs) siliyorum ama tekrar geri geliyor. Nedendir acaba ?
Merhabalar bende de 10.3.1.0 kurulu ve sıfırdan temiz kurulum yaparak herşeyi yaptım. Ama iki sefer yapmama rağmen bende de sadece video da durum hala devam ediyor.
yok hocam ilk kez rom'u temiz kurulum ile kurdum ve ilk kez bu kamera uygulamasını denedim. çok ta önemli değil video çekecekken google camera açarım problem değil de belki daha önce de yaşayan olmuştur diye merak etmiştim.
Bende 10.3.1.0 kullanıyorum ve ana sayfada sizin paylaştığınız google cam uygulamasını kullanıyorum. Her şey yolunda ama sadece telefonun kendi kamera uygulamasında video kısmına gelince kapanıyor. Diğer her fonksiyon çalışıyor. Acaba sonrasında wipe filan mı yapacaktım kurulumdan sonra ?
Arkadaşlar ilk sayfadaki GCam'i sorunsuz bir şekilde kurdum ve kullanıyorum fakat GCam sonrası normal kamera programında video çekerken hata mesajı verip kapanıyor. Diğer tüm fonksiyonları aynen kullanabiliyorum. Sizde durum nedir ?
1560249053
Arkadaşlar ikinci bir soru olarak ta root lu telefon...
Magisk 19.2 yi sitesinden indirip twrp ile flashladım ve Advanced root olayını da yaptım. Masaüstüne simgesi geldi ama tıkladığımda aynen şu yazıyor ''Desteklenmeyen Magisk Sürümü - v18.0'dan daha düşük magisk versiyonları desteklenmemektedir.'' diyor. Halbuki ben 19.2 yi yükledim. Sorun neden...
şimdi anladım hocam. demek önce magisk apk yı kuracağız root için. Her şeyi yeni yeni öğreniyorum kusura bakmayın. Ana sayfadaki magisk olur mu yoksa en son sürüm mü kurmam lazım farkeder mi acaba ?
hocam bende 10.3.1 e güncelledim telefonu sonunda. TWRP den Advanced ten root yükle dedim ama telefon açılınca root checker ile kontrol ettim olmadı diyor. Nasıl root yapacağız acaba ? İmei işlerini halletmek istiyorum çünkü
Merhaba arkadaşlar. Bende bugün Fatih Baykal Ticaretten mi8 se aldım. 15 20 gün kadar sonra imei işlerini halledeklerini söylediler. Şuan telefonda MUIU Global 9.5 I Kararlı 9.5.13.0(OEAMIFA) versiyonu yüklü. Bu versiyonda mı kalmalıyım yoksa MIUI 10 Xiaomi.eu 10.3.1.0 olan sürüme mi geçmem lazım ?