sguyuk kullanıcısının son içeriği

1. sguyuk

Tavsiye otomatik arama kayıt özelliği olan xiomi telefon

Bu işlem benim kullanıcı düzeyinde yapabileceğim bir şey mi ? Yoksa destek almam gerekecek mi ?
  2. sguyuk

Bu cihazda sıfır satın aldığımda bu özellik kesin gelir mi ? Çok anlamam o yüzden hakim değilim duruma. Güncelleme sonrası bir çok telefonda bu özellik yok oluyormuş diye duydum. fiyatı da fena değil söylediğiniz telefonun ve bana 3-4 adette lazım. O yüzden emin olmak istiyorum.
  3. sguyuk

Başka ürün Xaomi de v.s var mı önerebileceğiniz ? Birde mi 8 lite şuan sıfır cihazlar da var, diyelim ki aldım. Konuşma kayıt özelliği yoksa ekstra proğram yüklemeden orjinal konuşma kayıt özelliğine tekrar döndürülebilir mi ?
  4. sguyuk

2-3 bin e kadar alabilirim. Tek istediğim telefonun ses kayıdı yapması. Sıfır olması tercihim olur tabi eğer varsa.
  5. sguyuk

Merhaba, Yaptığımız iş gereği çağrıları kayıt eden bir telefona ihtiyacım var, mi 8 lite önermişlerdi daha önce. 1 tane 2.el buldum konuşma kaydını deneyip aldım, fakat telefon güncelleme yaparsa bu özellik gidiyormuş. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi? Modeli...
Üst Alt