sgulen kullanıcısının son içeriği

1. sgulen

Yardım Xiaomi port rom nasıl yapılır

merhaba acaba yeni çıkan hyperos sistemini android 12 olan mi note 10 lite içinde anlattığınız şekilde yapabilirmiyiz
  2. sgulen

Tema Jiyan VII Teması

öncelikle teşekkürler benim kullandığım rom Evolution X 7.6.2 android 13 sanırım buna yükleme yapamıyorum
  3. sgulen

Tema Jiyan VII Teması

evet custom rom kullanıyorum mtz olarak paylaşırmısınız.
  4. sgulen

Tema Jiyan VII Teması

mi note 10 lite için kullanabilirsem rica edebilirmiyim
  5. sgulen

Rom Mi Note 10 Lite Unofficial Evolution X 6.2.2 AOSP Custom Rom / Android 12.1

teşekkürler 1648402485 Aosp romlar fastboot ile yüklenmiyor. Otg derken herhangi bir usbyi alıp içine rom dosyasını atın ve telefona bağlayın bu şekilde recovery üzerinden flashlayabilirsiniz. bu işlemi bilgisayardan yapabilirmiyim çevirici yok elimde maalesef type c olarak
  6. sgulen

otg usb nasıl yapılıyor anlamadım fastboot ekranındamı flash yapmak gerekiyor acaba teşekkürler şimdiden
  7. sgulen

bu romu nasıl yükleyeceğiz arkadaşlar orenge fox şifreli çıkıyor ve dosya okunmuyor bilgisi olan varsa söyleyebilirmi veya yeni orenge fox çıktımı
  8. sgulen

Rom Mi Note 10 Lite Unofficial Xtended XS V2 AOSP Custom Rom / Android 12

aynen hatta 3 roma sordum hepsine bakıcam teşekkürler
  9. sgulen

Rom Mi Note 10 Lite Official Derpfest AOSP Custom Rom / Android 12.1

kusura bakmayın bir sorum olacak acaba roma google play yüklememe gerek varmı gapps yani gömülü geliyor mu
  10. sgulen

kusura bakmayın bir sorum daha olacak acaba roma google play yüklememe gerek varmı gapps yani gömülü geliyor mu
  11. sgulen

kusura bakmayın bir sorum daha olacak acaba roma google play yüklememe gerek varmı gapps yani gömülü geliyor mu
  12. sgulen

teşekkür ederim mıuı 13 nasıl diye bekliyorum ancak pilden dolayı bu romuda kullanmak istiyorum bu nedenle sormuştum
  13. sgulen

yüklemeden sonra acaba geri android 11 e dönmekte sıkıntı oluyormu
Üst Alt